מזל טוב ליוסף האן שימשיך לדג'יי כמו שרק הוא יודע.. ותוסיפו עוד ברכות משלכם כי אין לי כוח לכתוב..
א איתי96 New member 15/2/12 #1 מזל טוב ליוסף האן שימשיך לדג'יי כמו שרק הוא יודע.. ותוסיפו עוד ברכות משלכם כי אין לי כוח לכתוב..
א איתי96 New member 16/2/12 #7 חחחחחחחחחח אני יודע... אבל ממש שעמם כאן ולא היה שומדבר מעניין אז הכנסתי קצת אקשן.. לא יכולתי לחכות עוד חודש שלם שיסגרו ת'פורום..
חחחחחחחחחח אני יודע... אבל ממש שעמם כאן ולא היה שומדבר מעניין אז הכנסתי קצת אקשן.. לא יכולתי לחכות עוד חודש שלם שיסגרו ת'פורום..
P PureSHIT New member 17/2/12 #11 אם כבר לבלבל בשכל לאנשים אז שיהיה הרבה מזל טוב לשייח' יאסין! בעוד חודש ימלאו 8 שנים להתפגרות שלו מזל טוב גם למכבי תל אביב בכדורסל, שזכתה אתמול שוב בגביע המדינה בפעם ה-39 בסך הכל! ממש מעט. ולכם, פורום לינקין פארק - כי זכיתם בי. איזה קור...
אם כבר לבלבל בשכל לאנשים אז שיהיה הרבה מזל טוב לשייח' יאסין! בעוד חודש ימלאו 8 שנים להתפגרות שלו מזל טוב גם למכבי תל אביב בכדורסל, שזכתה אתמול שוב בגביע המדינה בפעם ה-39 בסך הכל! ממש מעט. ולכם, פורום לינקין פארק - כי זכיתם בי. איזה קור...