מזל טוב לייאלה קדימה גדלת בשנה ואגב תענה במסנגר
מ ממתיק סוד1 New member 13/9/06 #8 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב בן אדם!../images/Emo140.gif י ו ם ה ו ל ד ת ש מ ח! עד 120! הרבה הצלחה, אושר, עושר והעיקר בריאות!
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב בן אדם!../images/Emo140.gif י ו ם ה ו ל ד ת ש מ ח! עד 120! הרבה הצלחה, אושר, עושר והעיקר בריאות!
ד דללה New member 13/9/06 #3 מזל טובבבב ../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif שיהיו לך עוד הרבה שנים מאושרות ושתמשיך לחייך!!! אוהבת הכי הכי הכי הכי הכי הכי
מזל טובבבב ../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif שיהיו לך עוד הרבה שנים מאושרות ושתמשיך לחייך!!! אוהבת הכי הכי הכי הכי הכי הכי
א אני כותב New member 13/9/06 #4 מזל טוב.. התקרבת למוות בעוד שנה.. ובנימה אופטימית - שתמשיך להביא רק טוב לעולם.. חסרים עוד אנשים כמוך! והכי הכי הכי חשוב - שמור על עצמך ותהיה בריא
מזל טוב.. התקרבת למוות בעוד שנה.. ובנימה אופטימית - שתמשיך להביא רק טוב לעולם.. חסרים עוד אנשים כמוך! והכי הכי הכי חשוב - שמור על עצמך ותהיה בריא
ט טלמ New member 13/9/06 #5 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ובגלל הגריעות שלי בכתיבת ברכות, לך להודעה של אני כותב, תקרא מה שהוא כתב ותחשוב שזה ממני טל
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ובגלל הגריעות שלי בכתיבת ברכות, לך להודעה של אני כותב, תקרא מה שהוא כתב ותחשוב שזה ממני טל
א אשרת New member 13/9/06 #6 מזל טוב ../images/Emo13.gif אני גרועה בברכות, ואת כל המקוריות שעוד נשארה בי הוצאתי בתחילת השבוע מזל טוב.
מזל טוב ../images/Emo13.gif אני גרועה בברכות, ואת כל המקוריות שעוד נשארה בי הוצאתי בתחילת השבוע מזל טוב.
י יאללה קדימה New member 13/9/06 #9 המון תודה לכולם ../images/Emo13.gif גיל 24, עכשיו אני יכול לעשות ביטוח רכב של נהג מבוגר