מזל טוב ליעל בקר שחגגה אמש יומולדת!!!!

ganitn

New member
מזל- טוב

יעל חגגה אם אני לא טועה ב-15/12. שיהיה המון זמל טוב, בריאות, הצלחה, ריקודים, ריגושים והמון אהבה. ממני ומאמא (כלומר פיפי)

פרסילון

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

בין אם זה ב-16 או בין אם ב-15 שיהיה לך הרבה מזל"ט ושתמשיכי להנעים לנו בריקודך המעודן המתוחכם והמקסים

מזל טוב לבייקר!!!! ../images/Emo212.gif

אין מה לומר על בייקר. כשאני רואה אותה רוקדת אני עוברת לעולם אחר.צריך לראות כדי להבין. מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיתגשמו משאלות ליבך . מגיע לך.

ליילה 1

New member
מזל טוב ליעל בקר.../images/Emo20.gif

המשך הצלחה בכל אשר תפני. אהבתי מאוד את הקליפ רקס 2 שלך ושל תמר. אתן מקסימות.

../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב ,ליעל המקסימה ../images/Emo28.gif|עוג

יום הולדת שמח עם המון אהבה חיוכים וכמובן המון ריקודים..
מאחלת רחלי

מזל טוב יעל ../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

שפע ברכות חמות ומחבקות מהצפון
זו הזדמנות נפלאה לומר עד כמה נהניתי לראות את המופע "ראקס-2" בפסטיבל כרמיאל (נכון שאף פעם לא מאוחר לומר משו טוב...?) איזה מופע... מהנה, מרתק, מרגש... וכל כך "עשוי"
שאפו גדול לך ולתמר
מי יתן וימלאו ימייך ולילותייך בריקוד, שירה, מימוש והצלחה
שוש

../images/Emo49.gif ליעל בקר, ברכות ונשיקות../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

שתמשיכי תמיד עד מאה ועשרים לצמוח, לפרוח וליצור כל כך יפה כמו תמיד, עם הסגנון היפה, המעניין, החושני, המרתק והתאטרלי שלך, תמיד תענוג לצפות בך!!!

מזל טוב ליעל חיית הבמה../images/Emo28.gif

מלאת ההבעה והתשוקה
גם אני הייתי (סוף סוף!) ב RAKS2 (זה סרט ההמשך של 1 ?
) ונהניתי רבות מהמופע המרהיב והמושקע. מאחלת לך כל טוב, אהבה שמחה שפע ויצירה
סיגל

למעלה