מזל טוב ליעל זיו

JustRain

New member
מזל טוב ליעל זיו../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

מעט באיחור - ביום שבת יעל חגגה יום הולדת (19? 20? אני לא בטוחה)! יעל היא מתנדבת קבועה בכנסים ונוכחת קבועה במפגשים, והכי חשוב, הפיקה את "חומריו הבהירים", הסרט הנהדר שהוכיח שהפקות פרטיות מוצלחות פי כמה מהפקות מקצועיות-הוליוודיות. שיהיה לך המון מזל טוב, בהצלחה בחייך ובכל מה שתעשי. המשיכי להיות חברה בפורום ובקהילה, המשך יצירה פורה בתחום הקולנוע וכל דבר בעצם שאת נהנית מעשייתו. אוהבים אותך!

נטעש

New member
יעל!!!

וואי, לא ידעתי
מזל טוב יעל, שתצליחי בכל מעשייך, שכל מה שתרצי, יהיה בהישג ידייך, שיהיה לך יום הולדת מדהים, ושיהיה לך המון הצלחה בחיים! נטע

מזל טוב יעל! ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif

שיהיה לך יום הולדת שמח ומאושר! נהנתי מאוד לעבוד איתך על הסרט בשנה האחרונה וגם להכיר אותך כבנאדם- את פשוט בחורה נהדרת
אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם, שכל משאלותייך יתגשמו ושתהיי רק מאושרת. אור

אע!!! ../images/Emo24.gif

המון מזל טוב יעל!!! את באמת בן אדם נהדר
נ.ב. זה כבר... שלושה אנשים שונים שהיה להם יום הולדת באותו יום. לפחות זה פחות תאריכים לזכור!

dahoe

New member
איזה כיף!

בקצב הזה יהיה יום הולדת בפורום בכל יום! (אהמ, גם ב23 בדצמבר, אהמ) מזל טוב לך!

האבק

New member
מזל טוב יעלוש! ../images/Emo65.gif

מצטער על האיחור, פשוט היה משהו קטן שנקרא "צבא" שמנע ממני את הגישה למחשב. בכל מקרה - המון המון מזל טוב! מעבר לכל הדברים שציינו פה שיעל עשתה ותרמה (הפיקה את חומריו הבהירים, כותבת המון ותורמת המון) היא גם מנהלת את האנציקלופדיה ואני אומר בשיא הכנות שבלעדיה לא הייתה אנציקלופדיה כיום, היא נסעה איתי לאנגליה ושנינו ביחד ראיינו את פיליפ פולמן וחוץ מזה היא פועלת המון "מאחורי הקלעים" בדברים קטנים אך חשובים שאנשים רבים לא מודעים אליהם. לכן... המון המון מזל טוב ליעל הכי טובה בעולם

מזל טוב :)

מצטער על האיחור - היה משהו קטן שנקרא 'פנימייה' שתפוז לא עובד בו P: תמשיכי ליצור, להפיק, לתרום, לנהל, ולהיפגש. יום הולדת שמח :)

למעלה