מזל טוב ליקירת ליבנו

bזוהר

New member
מזל טוב ליקירת ליבנו ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב לרונה!!!!!!!!!
רונה... קשה למצוא את המילים הנכונות, אני יודעת שיש לי ולעוד הרבה אנשים פה כ"כ הרבה מה להגיד לך.. אבל לא תמיד יש איך אז בשם עצמי אני רק אגיד תודה גדולה על כל ההופעות והשירים ועל מי שאת בטח מוזר לקחת חלק גדול בהרבה עולמות של אנשים שאת לא מכירה.. אבל אני יודעת שאת לוקחת, זה לא סתם השירים זה ממש את אז תודה על זה כי זה המון וכמובן יומולדת שמח שכל מה שאת מאחלת לעצמך יקרה
מזל טוב עד 120

DeepThoughts

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!!../images/Emo77.gif

יום הולדת שמח
מהמחוז הדרומי שירה

יום הולדת שמח../images/Emo9.gif

טוב זה לא ממש ברכה.. בכל זאת... רונה- תמשיכי להיות כמו שאת, תעשי מה שנראה לך לנכון- תצחקי, תשמחי, תאהבי, תהני מהחיים ותנצלי את הכישרון שלך, אני אמשיך את זוהר..את לא מבינה איך את עושה לאנשים את היום- הקול, הלחנים, הטקסטים, האותנטיות שלך... זה ממש מדהים... אין לך משוג כמה השפעת עליי. וזוהר- התמונה של רונה ששמת- יש לך את המקורית לשים פה?

מהקליפ של "כמו שיורד גשם" עם טל גורדון

אם אני לא טועה
(ולרונה. כתבו שיוצא לך לקרוא מדי פעם בפורום, אז אם יצא לך לקרוא את זה, סימן שקראת את כל הברכות שכתבו מעליי ומתחתיי. אני חושבת שעצם העבודה שאנשים כותבים לך ברכות ליום ההולדת בלי להכיר אותך אישית ובלי מחויבות כזו של "אוי נו, להוא מהזה יש היום יום הולדת ואני צריכה להתקשר כי הוא אמר לי מזל טוב", פשוט ברכות מכל הלב, רק בזכות העובדה שנגעת בהם, ריגשתם אותם, השפעת עליהם, עזרת להם ו...היית איתם דרך המוזיקה שאת עושה - זה לכשעצמו ברכה ענקית. ומעבר לזה - הזדמנות להגיד תודה אמיתית. ורק טוב
)

../images/Emo9.gif אאא, טעות שלי.

ידעתי שאני צריכה ללמוד איך משרשרים ואיך מזהים לאן משרשרים. מצטערת

מזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

אין לי מה להוסיף רק תמשיכי להופיע

misheani

New member
מזל טוב! ../images/Emo77.gif

28, הא? לא רע. תמשיכי ככה. מקווה שתהיי בת 28 עוד הרבה שנים. (סתם) כל הברכות והאיחולים (בכל זאת, קצת מוזר לכתוב אישי מדי למישהי שלא מכירה אותי אישית... וגם אני לא ממש אותה). אבל יומולדת שמח, אני שמחה לאחל

SheIIy

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

מוזר קצת, לא? בכולופן, יומולדת שמח!

מיץ פזי

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

זה קצת משעשע כל העניין הזה, מעניין אם היא באמת תקרא את זה. בכל אופן, אני ממשיכה ומוסיפה לכולם- את מדהימה. תמשיכי לכתוב וליצור, כי את באמת נמצאת בהרבה רגעים בחייהם של הרבה אנשים, יכול להיות שאת לא מודעת אפילו עד כמה.. תמשיכי לחייך, את מקסימה!

be the change

New member
מזל טוב רונה!

גיליתי אותה לאחרונה והבחורה פשוט מהממת בכל מובן אפשרי.

rigoletto111

New member
מזל טוב לרונה קינן../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

שמעתי לאחרונה את המוסיקה שלה, והיא פשוט נפלאה!

למעלה