מזל טוב לי! ההתנסות הראשונה שלי

מזל טוב לי! ההתנסות הראשונה שלי

לא כולל את ההכשרה המפרכת וההתנסות בקורס כמובן... הכנתי היום קפיריניה לאירוע משפחתי!! אה בעצם גם הכנתי לעצמי בלאדי מרי בבית פעם... אבל זה לעצמי אז זה לא נחשב :)
 

nunimon

New member
../images/Emo45.gif מברוק ../images/Emo70.gif איך יצא../images/Emo35.gif

ואיך הכנת...
 
מממ יצא סוף...

ליטר קשאסה 51 חצי קילו סוכר 20 לימונים חתוכים לקוביות קרח שבור (כתוש גס מאוד?) וכמה (2-3) מנות של טריפל סק, זה היה לפי הרגש, בלי לספור ממש. מועך את הלימונים עם הסוכר טוב טוב, מוסיף קשאסה, ובשעת ההגשה מוסיף קרח לקערה...
 

kontanta

New member
מתכון לקאיפירינייה מדהימה !

אני יודע ... זה הכי קל בעולם אבל כמו בכל גם בקוקטיילים הדקויות הן שעושות את ההבדל... אני יסביר : מוזגים/ות יקרים , תנסו במקום סוכר לבן להשקיע טיפ טיפה יותר ולמעוך סוכר חום במקום. ( למשקה נוסף נופך קרמלי שמחמיא לקשאסה בצורה נהדרת ). אין שום צורך להוסיף טריפל סק ( כמובן ששוב אני רק ממליץ ולא מציין עובדות ), הטריפל סק רק מונע ומטשטש את טעם הקשאסה הנהדר. ניתן לקראת סוף המשקה , אם רוצים, למזוג נגיעה של ספרייט. אשמח לתגובות ומתכונים : [email protected] כמו כן הבאתי איתי מניו יורק ספר קוקטיילים מדהים אז אם למישהו יש בקשות תרגישו חופשי.
 

nunimon

New member
נשמע מצוין...../images/Emo45.gif

אני מוסיף קצת לימונדה בקערה גדולה, ואולי לפעמים מיץ לימונים סחוט טרי. אגב, אפשר לפנק עם אותו קוקטייל אבל במקום קאסשה לשים רום, וזה הרבה יותר עדין ואהוד על כאלה שלא מכירים את הקפירנייה הברזיליאית הקלאסית.
 
למעלה