מזל טוב לי - הצבתי גבולות לבוס

מזל טוב לי - הצבתי גבולות לבוס

מהיכרות קצרה עם האתר, קיבלתי תחושה שהגיע הזמן להציב גבולות לבוס שלי בעבודה, מתוך תהליך מודעות שאני בטוח במי שאני ללא קשר לסובב אותי. אז ניצלתי את ההיזדמנות הראשונה שנקרתה לי: היום היתי נתבקשתי לבצע נסיעה קצרה בעבודה, ( כמובן שאינה קשורה לתפקידי ) הרכבים הפנוים שהיו היו של: אשת הבוס בת הבוס וריכבי הפרטי שלי ומיכיוון שלא הצעתי לנדב את ריכבי, למשימה הקצרה, הבוס שלי הגדיר זאת כראש קטן, ומדוע לא הצעתי את ריכבי הפרטי. שאמרתי לו שהיה את הרכב של אישתו - שאל אותי באיזה זכות אני מתערב לו. הקיצר, לאחר דין ודברים, אמרתי לו שזה אני, ואני שלם עם עצמי והכוונות שלי, בלי קשר לדעתו עלי. אז מזל טוב לי - אני מפוטר. כולי תקווה שהפעם אדע להתחבר למקום עבודה ותפקיד שיתאימו לי ברמת המודעות, הנשמה והאנרגטית. ונראה לי שאנסה לחזור לטפל בשיאצו. ולקינוח : " אני חושב מחשבות חיוביות "

לחופש נולדת, הצבת גבולות לעצמך !

אחד המקומות המועדים לשחיקה הוא המקום בו אנו חשים מנוצלים. כנראה שהכנת לעצמך מחלף יציאה באופן בלתי מודע, הזמנת אותו לנסות ולנצל אותך עוד קצת, והפעם ידעת לשים גבול. חשוב להיעזר ב"התבוננות רגשית" ולחזור למקומות קודמים בהם חשת ניצול ולא יכולת להגיב בדרך בוטחת. חשוב לחזור ולעשות ריפוי למקום הפגוע. ברכות לחופש ובהצלחה בדרך. אמיר דרור

avivaht

New member
בראאבווווו

כל פעם זאני שומעת דבר כזה, דומה, אני שמחה. אדם לקח את עצמו ועשה את מה שהוא מרגיש. השמחה באה בדיוק מהמקום שבו לא ידעתי אני לעשות את זה. היום זה כבר אחרת, אני קשובה יותר, המעבר מהבאסה למעשה קצר יותר... ברכות להמשך הדרך אביבה

פרומה ק

New member
ברכות ללקיחת אחריות

לקחת אחריות על חייך וזה נשמע טוב. זה שפיטרו אותך , אני במקרים כאלה חושבת שכנראה זה לא מקומי, ומחכה לי משהו יותר טוב. במיוחד שאכפת לי מעצמי בהצלחה

למעלה