מזל טוב לי! וכמה שאלות כדי להתחיל

FreTleSS

New member
מזל טוב לי! וכמה שאלות כדי להתחיל

אוקיי אנשים,כרגע חזרתי מאילת עם האיי פוד 20 ג'יגה דור רביעי החדש שלי! כן כן בסוף מצאתי חנות שמוכרת אותו(ניורון בקניון...) הם אומנם יחסית יקרים יחסית לפיחות המס(יצא לי 1880 שקל..) אבל בכל זאת יותר זול. בכל מקרה אני עכשיו שמתי אותו בהטענה ויש לי כמה שאלות כדי להתחיל: אוקיי דבר ראשון שיחקתי איתו קצת ושמתי לב שכדי לדפדף ברשימות את לא צריך ללחוץ על הכפתורים אתה צריך לסובב את האצבע שלך מסביב לגלגל..? האם זה מה שאמור להיות כי בהתחלה חשבתי שהוא מקולקל ואז הבנתי את זה... דבר שני,כמה שעות צריך להטעין אותו להטענה מלאה? בחוברת כתוב 4 שעות אבל מישהו פה אני זוכרת שהמליץ יותר...כמה באמת צריך? אוקיי עוד כמה שאלות... א.קיבלתי דיסק התקנה לאיי פוד...האם כדאי לי להתקין אותו? או להוריד ישר מהאתר של אפל את איי טונז מהגירסא הכי חדשה..? או שבדסיק יש עוד דברים שנחוצים להתקנה... פשיו עוד שאלות...חחח אמממ האם אני צריכה ישר עכשיו להתקין את הfirmware update,האחרון מאתר של אפל או שזה לא חובה? אממ אלה בינתיים השאלות האיי פוד החמדמד והסקסי שלי בטעינה כרגע.. החלטתי לקרוא לו "רוקו"...אני מקווה שאין פה עוד איי פוד כזה.. אז אני מאוד אודה אם תענו לי על השאלות!! תודה קרן

weird dust

New member
תשובות

מכרו לך באילת בלי מכס? פשש לא רע, בכל מקרה מזל טוב. הגלגלת היא לא באמת זזה זאת גלגלת מגע, מה שבאמת זז זה הכפתור ביפנים. אני ממליץ להטעין כמו שכתוב בהוראות, אולי מישהו ימליץ אחרת. בדיסק התקנה יש את האי טונז ועידכון גירסה של האי פוד מומלץ לבדוק ליפי מה התוכנה באי פוד, מה התוכנה בדיסק ומה התוכנה באתר של אפל. התוכנה מומלצץ להתקנה כי היא מעדכנת את הבאגים ושאר הבעיות שמצאו אחרי השחרור של האי פוד.

FreTleSS

New member
עוד שאלה קטנה

איך אני מוחקת את כל הספרית שירים שלי מתוכנת האיי טונז?

weird dust

New member
תשובה

את לוחצת עם המקש הימני על הרשימה ואז בוחרת קליר בשביל למחק את השירים בכלל מהאי טונז יש צורך להיכנס לליברי ושם ללחוץ ctrl + a ואז על כפתור ה- delete

FreTleSS

New member
אם למישהו עדין יש כוח לענות לי

אמממ איך אני משנה לקבוצה גדולה של שירים פרט מסוים של האיי די 3? כלומר אם אני רוצה לשנות ל30 שירים את הgenre מPop לrock איך אני עושה את זה שזה ישנה את זה לכל השירים בבת אחת.. תודה וסליחה על ההטרדות הרבות

FreTleSS

New member
בבקשה תענו אני חייבת לשנות את ה

טאגים של השירים לפני שאני אעביר אותם לאיי פוד..!

סמני את כל השירים בבת אחת

וכפתור ימיני get info ותקבלי מסך של עריכה לפרטים של כל השירים בקלות רבה

FreTleSS

New member
רגע משהו פה התחרפן...

סליהח שאני שוב שואלת אבל עשיתי את מה שאמרת ובאמת בפעם הראשונה שעשיתי זה שינה לי את המידע לכל השירים... אבל עכשיו שאני מנסה שוב לעשות הוא לא משנה לי.. אני לוחת cntrl+a שזה מסמן לי את כל השירים כפתור ימני get info שיניתי כמה דברים עשיתי Ok אבל זה עדין לא משנה כלום. בנוסף לכך שאני מסמנת שיר יחיד ולא קבוצה של שירים ועושה get info הוא חוסם לי את הפרטים של השיר ולא נותן לי לשנות אותם...

למעלה