מזל טוב לי!

מזל טוב לי!../images/Emo187.gif

עברתי דירה!!! (האמת היא לפני שבוע, רק עכשיו הייתה לי האפשרות לספר על זה
) לאט לאט המקום הזה מקבל צורה של בית, אומנם יקח קצת זמן אבל אני באמת מבסוטית. למרבה הפלא אני והשותף מסתדרים ממש טוב עד כה. פרט לנושא הניקיונות- השותף חושב שצריך להביא מנקה - אבל לי יש בעיה עקרונית לשלם למישהי שתנקה לי את הבית עשרות שקלים בחודש מה גם הדירה לא כזו גדולה עם טיפה מאמץ( באמת טיפה) הכל יהיה פה נקי... אבל זה באמת שטויות ועם הזמן נפתור את זה. את הדירה אני מאוד אוהבת ובעיקר את החדר שלי (בעוד פחות משבוע אני יאהב אותו אפילו יותר
יהיה לי שם מחשב). וזהו

Mיקי_

New member
../images/Emo49.gif

לגבי המנקה, את לא יכולה להכריח אותו לנקות בעצמו אם הוא לא רוצה, את יכולה לומר לו שהוא יכול לשלם לך במקום, או לעשות תורנות ובתור שלו הוא מוזמון להביא מנקה. אך את לא רוצה לשלם למישהו על "עבודה שחורה" שכזו... בהצלחה בבית החדש, ובמהרה עם המחשב...

מזל טוב לך!

ראשית, היכן בסוף את מתגוררת? אני שמחה שיש לך דירה שמוצאת חן בעיניך, ושאת מסתדרת עם השותף. באמת מכאן והלאה המקום ירגיש יותר ויותר כמו הבית שלך
. לגבי המנקה - אני חושבת שמה שמיקי אמרה מאוד נכון. לגיטימי מבחינתו לומר שאין לו כוח לנקות והוא מעדיף לשלם לעוזרת בית בשביל זה - אבל זה לגמרי סביר מצדך לומר שאת מעדיפה לנקות בעצמך. ממילא בהרבה שותפויות מסדרים כך שהנקיונות יהיו לסירוגין - וככה שניכם תהיו מרוצים: בתור שלו, הוא ישלם לעוזרת, ובתור שלך את תוכלי לעשות זאת בעצמך. בהצלחה! - ואל תשכחי לחזור ולעדכן!

מנקים לא עולים כל כך הרבה כסף

בטח כשגרים עם שותפים, הכל מתחלק. למי בכלל יש כוח/רצון/חשק לנקות את הדירה אחרי שבוע עבודה/לימודים?

למעלה