מזל טוב לי

ToryMaster

New member
מזל טוב לי ../images/Emo9.gif

18, כן. אני לא נרקיסיסטית, רק רציתי לפזר מלח על הפצעים של חנה ולספר שקיבלתי את הגרסה המאוירת של "צופן דה וינצ'י". זה גם בכריכה קשה וגם בא עם כל התמונות שהם רואים ושרטוטים של המקומות שהם נמצאים בהם

האבק

New member
מזל טוב קודם כל! ../images/Emo13.gif

דבר שני - הגרסה המאויירת של הצופן זה ספר עבה כזה נכון? אני אישית מצאתי את זה די מיותר וחוסם קצת מהדמיון, אבל זה היה אחרי רפרוף ממש קצר. ספרי איך זה

ToryMaster

New member
כן, בכריכה קשה

אני מכירה את הספר כמעט בעל פה, אבל החלק שיותר מעניין אותי הוא האמנות והאזוטריות מאשר הסיפור עצמו, אז הדמיון לא משחק תפקיד מאוד חשוב אצלי. המשימה הבאה היא להשיג עותק פרטי של הסודות.

האבק

New member
עכשיו גם יצא הסרט

אבל הביקורות כבר קוטלות את הסרט מכל הצדדים. שמעתי שבבכורה אנשים אפילו צעקו "בוז". לא נחמד - לא לשחקנים, לא לבמאי ובטח לא לאוהבי הסדרה שכבר הרבה זמן חיכו לראות את הסרט.

ToryMaster

New member
באמת?

אני יודעת שהוא פותח את קאן, אבל חוץ מזה לא שמעתי כלום. מה שמטריד אותי זה שהסרט יתעלם מהדגשים האזוטריים של דתות האלה שבראון כל כך הדגיש. מעניין איך זה.

Fairywitch

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

קודם אייפוד, אח"כ נרניה, עכשיו זה
אם לא הייתי אוהבת אותך- הייתי כבר שונאת אותך
ראיתי את הספר בחנות, ואולי בשבוע הספר אקנה אותו. יש מבצע 1+1 בסטימצקי לבעלי לאומי-קארד, והכי שווה זה לקחת 2 ספרים שעולים מעל 100 ש'

Fairywitch

New member
ולעניין- ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo140.gif

יש לך יום-הולדת ביחד עם מישהי שהיא כמו אחות בשבילי (אלא שהיא בת 25 היום)
ויום אחד אחרי אחיה הגדול, שגם הוא כמו אח בשבילי
אז עכשיו את חוקית
את יכולה להצביע, וכמובן להשתכר לפני כן כדי לעמעם את כאב הבחירות הגרועות שיש פה
ומה אאחל לך? אייפוד כבר יש לך
שתהיי רק מאושרת, מוקפת אהבה וצחוק, שכל משאלותייך תתגשמנה, וכל שאר הברכות הבנאליות, אבל מקרב
אז קבלי
הרימי כוסית
כבי את ה-
שעל ה
תני טיפ טוב ל
ול
שבאו לפזז ביום הולדתך, וקבלי ממני גם זר פרחים--->

סקיפי

New member
עכשיו זה בסדר.

מזל טוב!! רק טוב שיהיה לך, וכל מה שאת רוצה, וחתול. והרבה הרבה שמחה.

ToryMaster

New member
חתול כן!

אתמול הוא התגנב הביתה, ואסור לו כי אבא אלרגי. תודה

למעלה