מזל טוב לי

סירונית

New member
מזל טוב לי

נולד לי בן מקסים 12.05.02 הסתבך ואושפז בטיפול נימרץ 10 ימים מונשם שחרר במצב מצוין אני חולה עליו קוראים לו ליעוז אוהבת אתכם ביי

מירית א

New member
מז"ט

המון המון מזל טוב. אני מאחלת לך שיהיה הכי כיף ובעיקר הכי קל שאפשר

הרמוניה

New member
המון המון מזל טוב../images/Emo65.gif

הרבה אושר והנאה בגידול מקווה שזו הפעם האחרונה שהלחיץ אותך ככה (אם כי אני מניחה שחלק מהאמהות זה לחץ תמידי....) הרמוניה

ברבת

New member
מצטרפת לברכות, ומאחלת ש...

כל הקושי והלחץ מאחורייך, ומחכים לכם ימים ושמים מלאי כל-טוב

זואי11

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif

מזל טוב! הרבה אושר וכיף בגידול. האם בסוף ילדת בניתוח קיסרי ?

מיכל שמ

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

המון אושר הצלחה ויהיה בכיף ובקלי קלות והלוואי וכל הצרות כבר מאחורייך!!! אמא של רתם והדס

lior007

New member
מזל טוב והרבה אושר ונחת../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

חבקי אותו, תאהבי אותו כי הוא רק שלך.
שיהיה במזל. איילה

Amalya

New member
../images/Emo124.gif מזל טוב !!!

שפע ברכות להולדת ליעוז. אני מקווה שהימים הקשים כבר מאחורייך, ובטוחה שבנך כבר מביא לך המון שמחה ואושר. בעוד כחודש וחצי אני אמורה ללדת את שלי, כך שאני מתרגשת ביחד איתך, אך בינתיים השמחה היא כולה שלך !

סירונית

New member
תודה לכולם../images/Emo48.gif../images/Emo57.gif

אני מצטערת שלקח לי חודש ימים לבשר את הבשורה אבל שווה כל שניה הוא מתוק ומשגעומעסיק אותי כל היום למרות שהוא פשוט נשמה לא בכיין ולא מציק רק שממש מציק לו משהו.בכל אופן קשה לי להפרד ממנו ללכת למיטה אפילו , חכיתי כל כך הרבה זמן ולא האמנתי שזה יקרה, עד עכשיו אני חושבת שאני נימצאת בחלום ולא במציאות . בכל אופן רציתי להודות לך ולכולם ומאחלת לך לידה קלה, החודש האחרון קצת מעיק אבל תנסי להינות גם ממנו,זה יראה לך מוזר אחר כך לדמיין שהתינוק בעט בתוק הבטן שלך. בייייייייי

למעלה