מזל טוב לך Bimbo

maxima

New member
מזל טוב לבימבו.........../images/Emo48.gif

יומולדת שמח.......... ירד לי קצת החום בעזרת כדורים וכל מיני לחשים ותרופות סבתא.....
לא יודעת אם אוכל להגיע ביום ששי אני מאד אצטער אבל הבריאות קודמת. תודה לכל המברכים חצי מהשיפור הוא בטח בזכות הברכות...

סבאאורי

New member
צהרים טובים לכולם

שלום רב אממי. הנה עוד משהו ... מחזר ביקש את ידה של בתו מאביה שהוא סוחר גדול. המחזר קיבל את תשובת הסוחר במכתב: - "מצטער מאד, אבל לא אוכל לתת לך ברגע זה תשובה חיובית. ארשום את שימך אצלי ובמקרה שלא אקבל הצעה טובה יותר אתקשר אתך בהקדם... ברכות

emmy5

New member
סבא אורי תצייר לו יד ותשלח לו ...

סוחר ממולח .... הוא ימכור אותה לפי קילו .... נחמד ,תודה

ora11

New member
|אממי איזה יופי ../images/Emo51.gif

אני שומרת את כל האתרים שאת והחברים שולחים. יש לי כבר המון במועדפים. העשרתם אותי ואת המחשב שלי. תודה

סבאאורי

New member
אורה ערב טוב איך צילמת???

הייתי צריך להפוך את המחשב...כדי לשים את הפרחים על השולחן... ברכות

ora11

New member
סבאאורי לא צילמתי../images/Emo3.gif

יש לי תוכנה שאני חושבת שאתה שלחת לפורום פשוט סובבתי את הפרחים והתוצאה לא אחרה לבוא. אני מחכה שתשלח לי את הקישור שדיברנו עליו. כתבתי לאממי וכולם כנה החברים בפורום העשירו אותי . תודה וברכה

emmy5

New member
ORA11במה אני יכולה לעזור?

האם כתבת לי ואני לא ראיתי? תכתבי מה את צריכה ,אם יש לי אני ברצון שולחת ...הרי גם אני מקבלת אותם גם

ora11

New member
אממי תודה ../images/Emo25.gif

ערב טוב כתבתי שאני נהנת ולומדת הרבה מהפורום. אם אני צריכה נשהו אני לא מתביישת לבקש. תודה

shaiv

New member
מזל טוב לבימבו - יום הולדת שמח

מזל טוב ליום ההולדת, שיהיה שמח ונחמד וחוץ מזה מה אפשר לומר: מיטב האיחולים והרבה בריאות שי V

bimbo.

New member
../images/Emo51.gif שי../images/Emo140.gif

מדוע רואים אותך כאן כה מעט?

shaiv

New member
תשובה ל: מדוע רואים אותי מעט?

פשוט אילוצים שונים כמו ענייני עבודה, משפחה ועוד... לפעמים אני לא מצליח להגיע למחשב במשך היום אלא רק בשעה מאוחרת ולא תמיד יש כוח לשבת לידו הרבה זמן. אך אני משתדל להכנס לפורום לפחות פעם אחת ביום. עכשיו - זו הפעם השנייה היום, שהצלחתי להגיע למחשב ולהכנס לפורום. אני משתדל להכנס יותר לפורום אך במשך היום בין 8:00 ל - 16:00 לא תמיד אני נמצא בקרבת המחשב, במידה וכן כמו היום בצהריים אז אני נכנס לכמה דקות לראות מה קורה בפורום !!!

למעלה