מזל טוב לכולנו.זה הזמן להודות לכם על 5 שנים

mirimesika

New member
מזל טוב לכולנו.זה הזמן להודות לכם על 5 שנים

נפלאות...אני גם רוצה להודות על המתנות הנהדרות שלכם.פשוט מהמם מקורי מצחיק,אם הייתי יכולה הייתי שולחת תמונות של תמר הקטנה עם הבגדים שורד עיצבה,מקסים!חוץ מזה נתקלתי בבעיה מפתיעה שבכל פעם שרציתי לשיר לה שיר ילדים גיליתי שאני מכירה רק את השורה הראשונה מכל שיר ונאלצתי לשיר את שיר לשירה בפעם המיליון ( : לכן כל כך שמחתי לקבל את ספרי 100 שירים ראשונים.בקיצור המתנות היו כל כך מדוייקות ומרגשות מה שמוכיח שבמשך 5 השנים האחרונות נוצר קשר שהוא יותר מ"מעריצים" לזמרת .אני מאושרת וגאה שזכיתי בפורום כזה ומאחלת לנו עוד שנים רבות של הופעות, אלבומים,הצגות,לידות,חתונות ושאר ירקות.. שלכם מאושרת מתמיד מירי

איריס מ

New member
אמן ואמן

שמחה שאהבת

viko222

New member
שיהיה במזל!

שמח לשמוע שאהבת את המתנות. בטח עוד יצא לך לשיר את השיר ליצן קטן שיתערבב לך עם הארנב הקטן ששכח לסגור הדלת
. מעריך מאד מאד שלמרות הלחץ שיש עליך יותר מתמיד כרגע מצאת לנכון להכנס ולהגיב.

אהובה שלי../images/Emo13.gif

כמה טוב לשמוע שאת מאושרת,המון המון המון מזל טוב לך ולאורי המקסימים.אוהבת המון

Crurifragium

New member
במזל ובהצלחה.

וזה הזמן לעבוד על אלבום כפול של שירי ילדים. אם את ממילא הולכת ללמוד אותם, וממילא הולכת לשיר אותם...

ה 22

New member
נשמה אהובה../images/Emo15.gif

את מיוחדת במינה. נשיקות נשיקות ותמסרי גם לתמר.
מזל טוב! איזה כיף לך...

מירי ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo141.gif../images/Emo57.gif

אוהב אותך תמיד! אמיר :)

מירי שלנו! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף שאת כל כך חמה, מקסימה ואמיתית, ויודעת להעריך את האהבה של כל אחד ואחת מאיתנו
. מקווה שתהני המון מתמר הקטנה
, ורק שתדעי שתוך זמן קצר בלבד תתחילי לזמזם לעצמך שירי ילדים באמצע שום מקום (תארי לך אותי במסדרונות בית המשפט שרה בשקט "פרת משה רבנו" ו"פיל פילון"..
, אם השופט היה יודע...
). שמרי על עצמך ותהני המון. שמחה שאת מאושרת, מגיע לך!
אוהבת המון, נעמה

המון מזל טוב, ושתמיד תיהי מאושרת../images/Emo23.gif

כיף לשמוע ממך! שמחה שאהבת את המתנות

../images/Emo24.gifהעיקר שאהבת ושאת מאושרת!../images/Emo42.gif

ותודה לך, בלעדייך אנחנו לא היינו פה!!

yafit1305

New member
אנחנו משפחה אחת גדולה

מה יקרה שנצטרך לחגוג כולנו את ראש השנה ופסח.... באמת פורום שמורכב מאנשים איכותיים ומירי המון תודה לך על היחס החם תמיד אחרי ההופעות גם שאת עייפה ומותשת,זה לא מובן מאליו. יפית

למעלה