מזל טוב לכיסוף

מזל טוב לכיסוף../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

כיסוףףףףףףףףףףףףףףףף (jingle bell ) מזל טובבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!

jingle bell

New member
../images/Emo6.gifחנו'ש!!!

תודה רבה רבה רבה ההורים שלי קנו לי אקוסטית של פנדר שקסית סקסית ליומולדת

Just Adi

New member
../images/Emo41.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo80.gif

כיסוף תמשיכי להיות כזאת חברת פורום פעילה חמודה ומתוקה והמון המון מזל טוב

מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif|../images/Emo110.gif

תמשיכי להציף ת'פורום בשטויות! מומולדת שמייח

jingle bell

New member
חחחחחחחחחח תודה לכולם ../images/Emo6.gif

אוהבת את כולכם הרבה הרבה הרבה!!!!!!!! ואם אתם מתעקשים אני אמשיך עם הצפות פורום למיניהן ואני אצלם בהזדמנות את הפנדרית המאגניבה שלי:) היא כלכך יפההההההה

מזל טוף!../images/Emo105.gif

שתחיי עד גיל מאה כמו עשרים ^-^ ד"א, אניא והבת אתה חתימה שלך! (פוקהונטססססס) אבל באנגלית זה יותר שווה =\

אובלינה

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

מזלטטטטטטטטטטט

כיסופייתתתתתתת../images/Emo163.gif

מזל טוב... אמממ אני מקווה שנהנת ממסיבת ההפתעה שלי(שלנו) ושלא תשכחי את זה לעולם!!! אהההההה אחי השמן אוכל עכשיו ת'עוגה שקנינו בלה להיונז (בית קפה יקרתי)אמנם גם המסעדה שחגגנו היא כזו.. אבל...זה לא בגלל שאני טחונה... (כי אני לא) זה בגלל שאני משקיעה!!!! אז תדעי שאני אוהבת אותך הכי בעולם שלך.. רותם

amirbilu

New member
חחחחחחחחחחחח, חשבתי שכתבת

"אני מקווה שתתהני ממסיבת ההפעתעה שלנו". מזל טוב, אגב.

jingle bell

New member
תודה רבה אמיר ../images/Emo6.gif

ורותם תדעי לך שרק עכשיו בערך אני מעכלת את כל מה שעשיתם בשבילי זה היה הדבר הכי משמח בעולם!!!

טולָה

New member
../images/Emo24.gifמזלט../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo85.gif

למעלה