מזל טוב לכל החוגגים החודש (חודש אדר)

מזל טוב לכל החוגגים החודש (חודש אדר)

מכל הלב ומכל הנשמה בכל הכנות ועם המון אהבה אני מאחלת לכם מזל טוב עד 120 שנה המון בריאות, אושר וכמובן אהבה שיהיו לכם חיים מאושרים ומלאי שמחה. מי יתן ויתגשם לכם כל חלום: לאכול את התות הכי מתוק, להגיע להר הכי רחוק, לרחוץ באמבט הכי ריחני ולנסוע באוטו הכי צבעוני ונשאר עוד ריבוע ריק לכל מה שיתחשק ומאחלת לכם את כל הטוב שבעולם.

אז למתנה שלי אני רוצה

(שהייתה ב21.2) את רושמת? אז ככה: שומרים עם יותר מ3 שנות לימוד ששולטים בשפה העיברית כוסיות ובכלל אנשים עם יותר מ8 שנות לימוד (במקרה הטוב) בצאט
סלאמת

תודה תודה מזל דגים שולטים !!!!!!!

שהיה לי ב 22.2 (התאריך הכי קדוש ) לפני הכול אני רוצה לברך לברכה טובה ו נעימה את החביבת הצט אהובה עליי רונע.... שיהיה לך יום הולדת שמח הגעת לפריחת גן העדן בגילך שאומר שאת עדין מצליחה להיות צעירה בנפש וגם באופי שלך שתזכי להמון ברכות ואיחולים מכל אהובייך למיניהם ויותר מכל לעצמך שיהיה לך לעוד הרבה ושנים ארוכות להיות כזה בן אדם שדואג לכל דבר (אני אישית יודע על זה מאז שאנימכיר תתכונת האופי שלך) שפע וברכות שימלאו את ביתך ואת סביבתך שאת נמצאת בו זמנית ולחלום תמיד לדברים טובים ויפים למשך שנים רבות מאוד!!! אוהב אותך תמיד ו לא משנה מה המצב רוח שלי שאני אזכה להגיד לך תמשפט " מזל"ט ליום הולדת ה- .... אוהב אותך תמיד" לנצח מזל"ט ובהצלחה בחיים מאחל מ חברך הדגיגון אודי :) 3>

אודי'לה

תודה מותק))): וכל מה שעשיתי למענך זה היה מהלב:p מי שמכיר אותי כבר יודע שכל מה שאני עושה זה מהלב :p אז תודה לכולם על הכללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ושיהיו עוד ימים של שמחות:p הבטטה רונה (לייט)

למעלה