מזל טוב לכל המגוייסים הטריים :)

המדים יושבים עליי בומבה!

והאוכל דווקא סבבה.... והיה נחמד לאללה! רק מה, בהפסקת צהריים הוציאו אותנו החוצה בשיא הרוחות והגשם, והמפקדת אמרה להסתדר בשני טורים, ואחכ נעלמה ל20 דק.... וכל הזמן הזה היינו בחוץ ברוח! לא לעניין... (כביכול נעצרנו בדרך לחדר אוכל)

hillator

New member
לא לעניין לעמיד

בגשם בטירונות מתנדבים במיוחד שיש שם לא מעט עם תרופות שהורסות מערכת חיסונית.. שמחה לשמוע שאת נהנת!!

yarden na

New member
שווה לכם שהתחלתם טירונות כבר אתמול..

איזה בה"ד אתם?

עוז 61

New member
העבירו את הטירונות???

אחרי מסורת רבת שנים בבה"ד 7??? ודבר שני בתאריך שהתגייסתם בואו נגיד שלפחות עוד 4 שנים אף אחד לא יתגייס.

yarden na

New member
אז נתנו לכם ארוחת צהריים בבקום?

אצלנו זה לא היה ככה O.O

נ ו ע ה 12

New member
הם כל פעם משנים חח

כנראה הייתה מסורת רבת שנים של בה"ד 7 ואנחנו (ספטמבר 11) היינו המחזור הראשון שלא עשה שם, אלא בבה"ד 11... אח"כ זה כבר חזר לבה"ד 7, עבר לבה"ד 12 ועכשיו בה"ד 20 O: כנראה כל פעם מחליטים על בסיס מקום פנוי בבה"ד כלשהו... וביום גיוס שלי הייתי בבית כבר בשתיים חח ואכלתי ארוחת צהריים של אמא (;

delfin01

New member
אמרו לכם אולי במקרה אם בה"ד 20 נגיש לכסא גלגל

***נגיש לכסא גלגלים?

אין לי מושג...

לא ראיתי אף אחד שהתגייס איתי והיה על כסא גלגלים, או מוגבל בתנועה, אז לא דיברו על זה... אני מניחה שהוא כן נגיש אם שלחו מתנדבים לשם, שלפעמים יש כאלה שמוגבלים בתנועה.. אבל מצד שני גם צריך לנסוע באוטובוס בתוך צריפין ככה שאולי זה מקשה על העניין...

hillator

New member
זה בעיה לבן אדם על כיסא גלגלים בצריפין

מבחינת תחבורה וזה. מה גם שהביטחון לא אוהבים לפתוח אישורים כניסה ברכב זמניים ובטח שלא לטוראים

yovyovh

New member
שאלה בקשר לטירונות..

יש צורך להביא נעלי ספורט לטירונות מתנדבים?

hillator

New member
לא ניראה לי שתעשו ספורט

הכי הרבה תביאים ביום השני במלא חוזרים כל יום הביתה... נ.ב נוכח מזג אוויר קשה לי לאמין שיהיה משהו בחוץ

DreamOn1245

New member
תופתעו לדעת

אבל אצלנו בטירונות היו 2 מדסים.. אבל זה כמובן תלוי בך לא יכריחו אותך לרוץ אם את לא יכולה. קחי גם בחשבון שהמדסים היו בערב אז זה תקף רק אם את נשארת ולא יוצאת הביתה בטירונות.. בתכלס לי זה לא הפריע לרוץ עם הנעליים הצבאיות אז את יכולה גם לחסוך מקום בתיק ולא להביא.. איך שאת רוצה.

למעלה