מזל טוב לכתום עולה Tami661

מזל טוב לכתום עולה Tami661 ../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo213.gif

הופ הופ טרללה
גדלה לה בשנה
יא מנוולת
, את יודעת שאני שונאת לכתוב ברכות... ופתאום את גודלת לך בשנה?
תני זמן להתאושש מהשנה האחרונה... נו שיהיה, בכל אופן רק רציתי לה להכריז
שאותך אני אוהבת
נשמה תאומה
, גם יפה וגם אופה שתמשיכי לעשות חיל בכל מעשייך ותצלחי בכל דרכייך
שחייך יהיו מלאי אושר, בריאות, הצלחה, הגשמה וגם "קצת" כושר
מאחלת לך שהיממה תתארך בעוד לפחות שעתיים
, כך שתוכלי להשחיל עוד מתכון אחד או שניים
תמשיכי לתרום ולהעשיר את החיים מסביבך
חיבוקים ו
ות היום! באופן אישי... חבל"ז על ה
המדהימה
שתקבלי, אני כבר מייררת עליה! עד מאה ועשרים! אוהבת
החצי השני

הופ הופ טרללה...../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

המנהלת גדלה בשנה...
ית שלי, אהובתי היקרה, MaZaL tOv .... אתחיל בבריאות ( הכי חשוב ולא כזה ברור מאליו), אושר, עשייה, והגשמה עצמית. שתמשיכי בעשייה - ותעשי בעיקר רק את מה שאת אוהבת!!!
שתמשיכי להיות האשה המדהימה בעלת ה
הענק ביותר שהכרתי אי פעם, והנתינה האינסופית שלך ללא גבולות ותמורות.. שכל מחשבה והאהבה שלך ימומשו ויגיעו למקומות שרק את יודעת להגיע אליהם. שכל מי שימצא סביבך ימשיך לחוש רק אושר וברכה!
ועל כל משאלותייך, חלומותייך - לו יהי!! אוהבת מלאאאאאאאאאאאאאא
נשיקות
וחג שמח!!!

Tami661

New member
ספינינגית שלי... אני יודעת כמה את עסוקה

בימים טרופים אלו (כמעט כמוני, לא?
) ובכל זאת נכנסת לכאן בתיזמון המושלם לאיחול כזה חם (אני מקלידה עכשיו עם הכפפות של התנור
) ואני רוצה להגיד לך את מה שעוד אגיד לך בקרוב כשנפגש, שאני כל כך אוהבת אוהבת אוהבת אותך את משהו יפה ומיוחד והברכה שלך יפה מיוחדת כמוך
תודה!!!

אני שם מאתיים

שהיא בדיוק ישבה בחוסר מעש מול המחשב. תמי, את יודעת שאני אוהב אותך יותר.

איך הספקת לכתוב את

כל זה לפניי???
כשפתחתי את ההודעה השעה הייתה לפני 24:00 חחחה, כנראה לקח לי קצת זמן לכתוב

Tami661

New member
חכו. אני אשרשר אותה לכאן... ואחזור

מתוקות שלי. אבל אתן יודעות שההדלפה הזו לא תעבור לכן בשתיקה... נכון?

../images/Emo151.gifמזל טוב גם ממשפחת מזור

יומולדת שמח תמשיכי בכל מה שאת עושה, את עושה את זה הכי טוב!

Tami661

New member
את עושה לי בלאגנים ואני מנוולת, מה?

על זה נאמר "הקם להורגך השכם לחבקו..." טוב אהובתי, הרבה ממה שאת לא אוהבת לכתוב ברכות אבל עושה את זה בצורה הכי נוגעת שיש בעולם - אני לא אוהבת לחשוף רגשות, לא בכזו פומביות בכל אופן אבל את כבר יודעת. יודעת טוב טוב מעבר לתודה ולחיבוק הוירטואלי מה אני חושבת על החיבור בינינו. אם את לא יודעת... נתי והילדים מספרים לך
תודה נשמתי על ה-כ-ללללללל החצי הראשון (אם את הראשון, ואין חצי שלישי... זה מה שהשארת לי)

../images/Emo65.gif

המנהלת גדלה בשנה...
ית שלי, אהובתי היקרה, MaZaL tOv .... אתחיל בבריאות ( הכי חשוב ולא כזה ברור מאליו), אושר, עשייה, והגשמה עצמית. שתמשיכי בעשייה - ותעשי בעיקר רק את מה שאת אוהבת!!! שתמשיכי להיות האשה המדהימה בעלת ה
הענק ביותר שהכרתי אי פעם, והנתינה האינסופית שלך ללא גבולות ותמורות.. שכל מחשבה והאהבה שלך ימומשו ויגיעו למקומות שרק את יודעת להגיע אליהם. שכל מי שימצא סביבך ימשיך לחוש רק אושר וברכה! ועל כל משאלותייך, חלומותייך - לו יהי!! אוהבת מלאאאאאאאאאאאאאא נשיקות
וחג שמח!!!

תמיל'ה ,יום הולדת שמייייח../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך - בריאות, מאחלת לך שהזמן יתארך, כדי להספיק לעשות את כל הרשימות, מאחלת לך חלומות חדשים, מאחלת לך שליבך ישאר ברוחבבבבבב הזההההה, מאחלת שהזוגיות, המשפחתיות והאהבה תמשיך לדבוק בך ובסביבתך. אמן. חג שמייחחחחחחח.

gin11

New member
אין סוף ברכות ../images/Emo24.gif

ועוד הרבה זריחות ולא מעט פסגות והרבה צלילים ורק חיוכים מלוא קשת של צבעים שזורים בזר של בריאות ואהבה .. לך תמי היקרה
ליום הולדתך ... מעומק הלב יפי

מה אברך ובמה תבורכי

שכמות האהבה וההערצה שאת זוכה לה, הן פה והן בזירה הקולינארית עוד תתפח ותתפח. אאחל לך שכל שנה תרקמי חלומות חדשים אחרי מימושם של הקודמים, הרבה אהבה תמיכה ובריאות לך ומשפחתך. יאיר.

אבישג7

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo212.gifמזל טוב תמי!../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

הרבה אושר,בריאות
,אהבה.. ועוד הרבה שנים נפלאות של יצירה ועשייה..

למעלה