מזל טוב ללארה!!
A Angel lips New member 1/6/04 #5 מזל טוב!!!!../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif אוהבת אותך המון המון מזל טוב ורק טוב בחיים
B bariska New member 1/6/04 #9 יומולדת שמח ומבדח! ../images/Emo8.gif "זה לא חשוב מה יתנו לי לא חשוב בכלל, תנו לי אם אפשר רק טיפ טיפת מזל!" מישהו מכיר את השיר הזה מהגן או מכיתה א'?
יומולדת שמח ומבדח! ../images/Emo8.gif "זה לא חשוב מה יתנו לי לא חשוב בכלל, תנו לי אם אפשר רק טיפ טיפת מזל!" מישהו מכיר את השיר הזה מהגן או מכיתה א'?
V vk3 New member 1/6/04 #12 ../images/Emo41.gif ../images/Emo49.gif וסימן טוב ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif אני מזכיר לכם שלמטרה זו יש לנו את לוח הברכות והאיחולים !!! וכול הכבוד פריקי גירל שבזמן שנעדרתי לקחת את זה לידייך ולא שכחת לברך
../images/Emo41.gif ../images/Emo49.gif וסימן טוב ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif אני מזכיר לכם שלמטרה זו יש לנו את לוח הברכות והאיחולים !!! וכול הכבוד פריקי גירל שבזמן שנעדרתי לקחת את זה לידייך ולא שכחת לברך
Z Zot ani 1 New member 2/6/04 #14 לרושקה אהובה שליייי../images/Emo24.gif מזל טוב יום הולדת שמח יפתי!!!!!!! עד 120 כ-20!!!!!!! (אל תשימו לב נדלקתי פשוט על האיקונים החדשים....)
לרושקה אהובה שליייי../images/Emo24.gif מזל טוב יום הולדת שמח יפתי!!!!!!! עד 120 כ-20!!!!!!! (אל תשימו לב נדלקתי פשוט על האיקונים החדשים....)
א אלוף הנגב New member 2/6/04 #15 ../images/Emo65.gif מזל טוב! ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif
Z Zot ani 1 New member 2/6/04 #16 תודה רבה רבהההה../images/Emo6.gif זאת לרה אני כותבת מאולגה כי יש לי בעיה באינטרנט אצלי , איזה חמודים אתם!!!!!! תודה רבה רבהההה אני כבר זקנה שנה הבאה אתם מוזמנים לבוא לבקר אותי בבית אבות, את הכתובת תשאלו את אולגה.... תודה
תודה רבה רבהההה../images/Emo6.gif זאת לרה אני כותבת מאולגה כי יש לי בעיה באינטרנט אצלי , איזה חמודים אתם!!!!!! תודה רבה רבהההה אני כבר זקנה שנה הבאה אתם מוזמנים לבוא לבקר אותי בבית אבות, את הכתובת תשאלו את אולגה.... תודה