מזל טוב למאיווווווול

מזל טוב למאיווווווול../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

מאיווווושD: יפהשלייייייי 3333333333> הרבה מזל טוב !!!!!!!!1 אושרועושרכושרויושר D: שתזכי להיות בהופעה של P: ולאנוס אחד מהסקסים האלה 3> אוהבת אותך הכי שיש !!! . שאן P:

../images/Emo73.gifאאוחח שני אני הייתי אמורה לפתוח ../images/Emo69.gif

>< אוחח הייתי צריכה להגיד >< לא נורא ! למרות שאני הייתי ממש חייבת! כי היה לי משהו ממש קולי לכתוב
מאיולי אני יכותוב לך ברכה עוד מעט אהובתי!

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif למה כולם עצבנים עליי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני עושה את זה בכוונה טובה אתן יודעות .. ואם פותחים שרשור פותחים שנייה אחרי 12 בלילה XD וראיתי שלא פתחו אז חשבתי ששכחתן אומשו . . בכל מק ' סליחה ^^

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif מאי ../images/Emo24.gif

המוןהמון מזל טוב!!
מקווה שתיהני מהיום המיוחד שלך D: (ד"א, בת כמה את בדיוק?) ושתמשיכי ליהנות בפורום הזה
מזל"ט ^______^

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif!Happy Bday../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif מאייי ../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

אהע עד 120!!! DDD: שתזכי לעושר אושר בריאות כושר והרבה דאגים קטנים וחמדמדים.^-^ אמ,אמ,אמ, תמשיכי להיות כמו שאת.DDDD: ו-
ענקי DDDDD: אוהבת המון המון שני.^-^

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif מאיולייייי ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif

מאיוללי מזל טוב!!!!!1
עד 12793475 שנות אונס ונישואים מאושרים עם דני ודאגיי DD:
אעאעאע מיולי הזקנהה
- אהמ עוד 7 וחצי שעות גמאני - אהמאהמאהמ XD לאביוו

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמאיוש!מזל טוב!../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

שיהיה לך המוןהמון מזל טוב!ועד 100 כמו 20!
שתמיד תהיהי שמחה ואופטימית,אושר,עושר יושר וכושר(למרות שאת לא צריכה) ושתפגשי את מקפליי ותאנסי את דאנגי(וגם את טום והארי!) ושדאני יעשה משהו עם השיער שלו כדי שהוא יפסיק להיראות כמו מוסכניק,וישים קרם פנים(כי הוא נראה זקן,אז אולי זה יעזור
) Happy Birthday!

McLife135

New member
../images/Emo55.gifמאיוצ'קו אההוובתייי DDD:

המון המון המווווווןןןןןןןןןן מזל טובב!! את יודדעת שאני מתה עעללייךך! D: שתהיה לך את היומולדת הכי מדהיממהה בארץץ ! שלא תתלכלכי יותר מדי מהתערובת ביצים היום בערב
שתהיה לך שנה מדהימה וחיים מדהימים ושכל ה-4 משאלות שביקשת כשכיבית את הנרות התגשמו
שתזכי לאושר, עושר, כושר ובריאות
שלא תיפגעי יותר אהמאהמתומראהמאהמ ושתמיד תזכרי שאנחנו כאן 23/7
מאוהבת בך אהוובבהה D:

למעלה