מזל טוב למורכב

מזל טוב למורכב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הרבה אושר ושמחה
הצלחה בכל אשר תחפוץ
מי יתן וישובו משקיפייך אל חייך
שכל חלומותיך ייתגשמו
והרבה הרבה אהבה אושר ועושר

yaeli4

New member
מורכב יקר, מזל טוב מכל ה../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

הרבה אושר ועושר ובריאות עד מאה ועשרים. לך ולעלמה, רק טוב.

מזל טוב יום של שמחה| לך@|

גדלת בעוד שנה נצל את היום ואת הרגע שתשיג את כל שאיפותייך ותפוך על שכמך העולם יפה גע וטעם אל תעביר את החיים חיי אותם גע באהבתך והעביר אותה שתהיה לך שנה זו טובה מקודמתה צחק אל העולם אך אל תקח אותם בצחוק מזל טוב
אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

rolan

New member
../images/Emo65.gifהיום יום הולדת../images/Emo65.gif

למורכב היקר שיהיה לך רק טוב שיהיה לך הרבה מהכל

עלמה 3

New member
מורכב ובעל יקר שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בובולדת שמח
שולחת לך שיר - מילים יואב גינאי שרה - שרית חדד אתה תהיה לי ראש הממשלה של מדינת האהבה נברא עולם יפה יותר ממה שיש ומחדש שוב נתאהב ונתרגש לחלומות של שיננו אין בכלל גבולות ובקבינט שלנו יש רק שני קולות ובצבא שלנו שנינו חיילים שלעצמנו פה קובעים את הכללים תנאם, תקבע ותנווט תאהב תצחק ותחבק במטבחון שלנו יש כל יום בחירות בין המברוגר לחסה ובין אלף ירקות למפלגה שלנו אין כמעט צרות כי שניים מסדרים את הכל בלי בעיות. אתה תהיה לי ראש הממשלה של מדינת האהבה. אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אותך
עלמה

מורכב

New member
עלמה יפה שלי ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif |נשיק

אני אוהב את העלמה הזאת העלמה הזאת היא הדבר הכי נכון שעשיתי בחיי
אי אפשר לבקש יותר כי לא יכול להיות יותר את אישתי היקרה את אמא נהדרת את אשה יקרה ואוהבת
את יפה מבחוץ ומבפנים את רגישה את לוחמת
מצחיקה בלבוסתהה נשמה אוהב אותך כל כך

*יערית

New member
מזל טוב מורכבי../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif ../images/Emo65.gif

יש לו יום יום חג
יש לו יום יום חד
יש לו יום יום חג...
ה ל ל ו י ה
הרבה אושר ועושר ושמחת חיים שלא ניגמרת יחד וכל אחד לחוד, הרבה בריאות ואריכות חיים {נשמעת כמו מחזירה בתשובה
}

avitalp

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif

מורכב

New member
איזה יום נפלא |חיבוק

מה כבר אפשר לבקש איזה כיף כמה ברכות קבלתי אוהב אותכם אתם נפלאים איזה פורום מגניב היה שווה להכנס רק בגללכםםםםםםםםם

oehhe

New member
למורכב ברכות מורכבות

למורכב שלומות. אלפי ברכות ואיחולים ליום הולדתך (מאות זה לא מספיק?) זהו, עכשיו אתה כבר גדול ומותר לך לעשות מה שאתה רוצה (אני בכלל ממליץ לך לעשות מה שהיא רוצה) הכפל את כל שתאחל לעצמך, זה מה שתקבל ממני (ברכות, לא קלוריות) בקיצור, תעשה חיים משוגעים, ותהנה מכל רגע oehhe מורכב מתחיל, מגשש את דרכו ונושא עיניים משתאות אל מול 7 שנות מורכבותך

מורכב

New member
גרמת לי לחייך חיוך רחב

תודה לך אתה פשוט נפלא מאחל לך המשך נפלא ותמשיך לכתוב אני אוהב לקרוא את המסרים שלך

למעלה