מזל טוב למור (מדברי)!!!

מזל טוב למור (מדברי)!!! ../images/Emo151.gif

יום הולדת שמח מור!!!! תהיה לך הפתעה כשתכנסי לפורום חגיגה וירטואלית לראשונה בחייך שתהיה שנה של אושר והתגשמות חלומותייך
המוווון מזל טוב רוני

יומולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif

מור יקירה, מזל טוב ליום הולדתך!!!!|פיה| הרבה אושר, עושר, בריאות, יצירה, שמחה ואהבה! שיהיה לך יום מתוק ומדהים ושהמזל וה
יהיה לצידך בכל ימי חייך
אין אין אין חגיגה... בלי בלי בלי בלי עוגה... אז איפה איפה איפה...........
תרו תרו עה........... יומולדת יומולדת הנה בא......

../images/Emo213.gif היום יום הולדת, היום יום הולדת ../images/Emo171.gif

היום יום הולדת ל: מווווווווווווווווווווווור
מזל טוב מור ועד מאה ועשרים
מאחל רק טוב, פריחה והצלחה בכל תחומי החיים, האישיים והמקצועיים כאחד
בריאות והגשמת כל הרצונות, המטרות, השאיפה והפיכת כל החלומות למציאותיים
איזה יופי שבפחות מכמה ימים שאנחנו מכירים הספקנו להתכתב, להפגש פנים אל פנים , להכיר ולחגוג לך יום הולדת כך שלפי זה לפחות את כבר חברת פורום ותיקה
* תרשי לי לנצל הודעה זו גם על מנת להגיב למה שכתבת בשירשור על המפגש שהפך מפלצתי ולא רציתי שילך לאיבוד שמח שהיה לי מעניין ומהנה ועוד יותר לשמוע שחוויותך הראשונה לפורומים הסתכמה כמוצלחת בעינייך
יצאת ל
ולא לקחת אותי איתך??? בגלל שאת חוגגת היום אז מוותר לך ורושם שאת חייבת לי סיגריה בפעם הבאה. תעשי חיים ותחגגי בגדול כמו לכולם נותן לך את המתכון שהרגלתי את סביבתי ליום הולדת חגיגות, מסיבות, בילויים, מתנות והפתעות שבוע לפני ושבוע אחרי! יום הולדת חוגגים שבועיים בשנה

ayaly2

New member
מזל טוב עד 120../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo171.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

למ יש יום הולדת..? למור,מור,מור שייה לך רק טוב ,בריאות ואושר ושכל משאלותייך יתגשמו

feyoula

New member
מזל"ט גדול../images/Emo65.gif

אפילו שזה 1/2 שעה מאוחר מדיי... :)

מדברי2

New member
תודה תודה,,, אני מקווה שאני מגיבה במקום הנכון

תודה רבה רבה לכל האיחולים, סליחה על הדיליי...הייתי עסוקה בעיניניי יומולדת ועוד... אני מקווה שאני רושמת את ההודעה במקום הנכון... אתם מקסימים

למעלה