מזל טוב למיליתווווווו הענקית

night mistress

New member
מזל טוב למיליתווווווו הענקית../images/Emo65.gif

מזל טוב נסיכה! שכל משאלותייך יתגשמו.. שתהיי מאושרת, שמחה, מחייכת,ועליזה תמיד.. ושהאושר יקיף ויציף אותך מכל כיוון אפשרי..
אוהבת אותך מאוד. מאיה

יומולדת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

יקרה מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. את כל הבריאות בעולם, ונשימה ארוכה מספיק כדי להגיע אליה. והרבה אהבה

ואלה? מיליתו אחותי? אנחנו יחד?

שתינו בבתולות? אני חגגתי יום שבת וגם בעלי חוגג היום.. שמייח בספטמבר! מזל טוב יקירתי - מלאנתלפים אושר ואושר ואושר והרבה בריאות וכוחות. לוונדר-וומן שכמותך צריך לברך בסופר כוחות, כדי שתמשיכי להיות כזאת, למרות שהמלצתי וביקשתיך לעשות מדי פעם הפסקות.. לאחת החכמות שהכרתי, זאת שכל כך נעים לשמוע אותה וללמוד ממנה.. מאחלת לך הרבה בריאות ושרק תתחזק לך ותגיעי לרגעים המיוחלים שאת מבקשת. אוהבת אותך מאוד ומעריצה.

מזי א

New member
המון מזל טוב

רק טוב,מתחילה אצלך שנה,ביום הולדת,וגם שנה קלנדרית חדשה מתחילה אוטוטו אז רק טוב אאחל לך,שיתגשמו כל שאיפותייך ורצוניותיך.

t w i x i t

New member
מיליתו!

מתוקה, המון מזל טוב!
יומולדת שמח ושתדעי רק טוב.
המון בריאות, אושר ואהבה! שתצליחי בכל מה שתעשי.... ויאללה, שנשמע רק בשורות טובות.
זכרי שהכל קטן על ענקית כמוך! ובאותה הזדמנות - שנה טובה!
מכל ה-

נמלולה

New member
היום יום הולדת?

שיהיה לך המון מזל טוב! שיהיה לך רק, אבל רק טוב! ואם חייב שיהיה קצת רע, אז לפחות שלא יהיה נורא... איתך לאורך כל הדרך!

יום הולדת והחגיגה נחמדת ../images/Emo140.gif

כל יום הוא סיבה למסיבה שיתמלאו משאלות לבך ותמיד תהיי עטופה באהבה

ספטמבר חודש של התחלות

מצרפת את ברכותי, ומקווה שאכן תחלנה התחלות חדשות טובות . אחולי אהבה, אחולי שמחה , והכי הכי אחולי החלמה ובריאות. גלית שגם הבן שלי חגג בימים אלה

נאן

New member
מזלטוב מילתו ומזלטוב לילידי החודש|ב

קצת באיחור של כמה ימים אבל אלף ברכות ושתדעי סוף סוף נחת ומרגוע מכל מה שאתה עוברת. ומזל טוב לכל ילידי החודש בני מזל בתולה. המזל הכי חמוד עלי אדמות.... טוב אני משוחדת מודה באשמה... הרבה אור שנראה והתחלות חדשות נאנוש

מזל טוב לכול החוגגים והחוגגות../images/Emo57.gif

מאחלת לכן ולכם את כל האיחולים הטובים שאתם מייחלים להם! אילת.

yaldasukar

New member
מצטרפת לכל הברכות ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב לכוווווווווווולם
שתזכו להמון המון בריאות ואושר

למעלה