מזל טוב למירי נוימן נציבת פניות הציבור החדשה.

זה רשמי? אז ../images/Emo50.gif - למירי ועבור כולנו

אני מזמינה מכאן את מירי לבקר, להתארח ולענות לגולשים!!

לא רשמי ולא נכון אני יודעת על מישהו אחר....

נכון, ראש העיר הביא את מירי נוימן לפניות הציבור מכיוון שהוא הבטיח לה שיקדם אותה בגלל עזרתה הרבה לנחום בבחירות האחרונות. ואכן מירי עזרה לו רבות, רצה בשבילו בכל רעננה. ממה שאני יודעת אין לנחום כוונה להציב אותה בראש נציבות פניות הציבור אלה למנות אותה (הוא מינה אותה כבר לא רשמית) לעוזרתו. אני יודעת שהתפקיד מיועד למישהו אחר בעירייה. אבל יכול להיות גם שאני טועה.

ועל סמך מה את חושב אחרת?

על סמך דיסאינפורמציה שכרגיל במקרים כאלו,מפזרת שקרים והשמצות בעילום שם? (שלא לדבר על כך שזה שקוף ולא אינטליגנטי במיוחד). הייתי שמחה לראות עובדי עירייה גולשים כאן בנימה קונסטרוקטיבית, ישרה ואמינה מזו של "עובדת עיריה", שממעט המידע שהזרימה עד כה - אני ממליצה לגולשים לא להתייחס לדבריה כאל מידע אמין או שווה התייחסות, יהיה אשר יהיה.

למה את כועסת? אפשר לחשוב שמישהו שיקר.

חנה, לא מתאים לך. למה את כועסת על עובדת העירייה. האם היא שיקרה? אני לא חושבת. גם אני נתקלתי במירי במהלך הבחירות של חופרי. אין בזה שום דבר רע. זה בסדר גמור לקדם אנשים שיש לראש העיר אמון בהם. המערכת העירונית היא גם מערכת פוליטית וראש העיר חייב להבחר כל 4 שנים. ראש העיר חייב להקיף את עצמו באנשים הנאמנים לו ולדרכו. כנראה שמירי נאמנה לו ולדרכו. האם היא מתאימה יותר מאחרים לתפקיד!? אני לא יודעת. אבל זכותו של ראש העיר למנות אותה לתפקיד אם רצונו בכך אין בזה שום דבר פסול. ולעצם העניין אני חושבת שחופרי ראש עיר מסוג אחר. הוא ישר, הגון, לא קומבינטור, משכיל, אמפתי ואני מתכוונת לבחור בו בשנה הבאה. אני חושבת שלא הבנת נכון את קודמתי וסתם התנפלת עליה ממה שאני מבינה היא לא השמיצה אף אחד ותתקן אותנו עובדת העירייה אם אני טועה.

אין קשר לחופרי

עובדת עירייה מפזרת כאן כבר פעם שניה או שלישית דיסאינפורמציה שיש בה סממן תככני, שיש לו באופן טבעי קורבנות. לא אוהבת. נקודה. אם יש לה מה לומר - שתאמר בשמה המלא והאמיתי. רכילות מגמתית כזו או אחרת, ועוד תחת חסות ניק עלום - out. כעת אני מגיבה רק מדי פעם. ככל שנתקדם לבחירות, אצטרך כנראה להיות עם אצבע יותר כבדה על המחיקון במקרים כאלו.

אני לא מפזרת שקרים והשמצות

מדוע המידע שלי לא אמין? מדוע המידע שלי לא שווה התיחסות? למה לי אסור להיות בעילום שם ולכל הגולשים והגולשות מותר? למה המידע שלי לא אמין וישר? ומה כל כך שקוף ולא אינטלגנטי? אני לא משמיצה את חופרי. אני חושבת שהוא ראש עיר נהדר. אני בסך הכל שיקפתי את המציאות כפי שהיא. אין לי טענות לחופרי ו/או למירי נוימן. אמרתי שממה שאני יודעת המידע הראשוני שמירי נוימן מחליפה את שוש לוין לא נכון. מה לא בסדר בזה? ומדוע את קופצת כל הזמן? אין לך בלעדיות על הפורום הזה, את בסך הכל מנחה אותו ותני גם לי להתבטאות גם אם זה לא מוצא חן בעינייך. זאת המדיה ומותר לי להשתתף בה.

מותר לך להיות בעילום שם

ומותר לך להיות כאן כמה שתרצי - בכייף, באהבה ובשמחה. בשביל זה אנחנו פה. אולם כמי שמכריזה על עצמה כעובדת עירייה, אני מבקשת זהירות כפולה ומכופלת. אפס דיסאינפורמציה ואפס רכילות ממסדרונות העירייה. אני לא חוזרת על מידעים מתסיסים, רמזים דיס-אינפורמטיביים וכיו"ב שהספקת לתת במעט מאוד הודעות (אולי בתום לב - אבל נתת), על מנת לא להעכיר את האווירה שוב. תהיי כאן כמו כל תושבי העיר. מאחר ואני מנהלת את הפורום הזה, תצטרכי לחיות עם דרישותי. הפורום לא עוסק בפוליטיקה פנימית ומידע רכילותי פנימי בעירייה אלא בקהילת תושביה, על צרכיהם, חייהם, וכיו"ב. זו המדיה. את מוזמנת בחום להשתתף בה ולסייע לכולנו בשיפור מתמיד של איכות חיינו המצויינת ברעננה. יש לי כבוד רב והערכה עמוקה לעובדי העירייה, ומתחום עיסוקי המקצועי אני יודעת היטב שאין ארגון נטול פוליטיקה פנימית ותככים (גם ארגונים של 3 א/נשים - על אחת כמה וחמה רשויות מוניציפאליות גדולות ומורכבות). למען כולנו, הפוליטיקה הארגונית הזו לא תתנהל כאן. מקווה שהסברתי והכל ברור - ואשמח כתמיד לענות על שאלות.

אני מצטער שגרמתי לכל הבלאגן, לא בכוונה.

חבר מתוך העירייה מסר לי את המידע, לדעתי, לא בקטע רע. וחשבתי שאני עושה נכון שאני מברך אותה. כנראה טעיתי וצריך להשאיר את האיחולים לגורמים רשמים מתוך העיריה ולא לחברים שמספרים לחברים. טעיתי ואני מצר על כך. אבל אולי כדאי לערוך דיון ערכי ועניני (לא רכילותי) 1. האם מותר לעובד עירייה שכיר לעזור לראש העיר להבחר בבחירות פוליטיות. או עליו להתפטר ו/או לצאת לחופשה במהלך הבחירות והאם זה הייה הקייס? 2. האם ה"העוזרת" היא המתאימה ביותר לתפקיד המיועד או יש עובדים ראויים יותר? 3. האם מותר לראש העיר למנות עוזר/עוזרת אישית? (כפי שיש לו נהג על פי התק)ן למען הסר ספק אני לא מביע דעה אבל אני חושב שבמנהל תקין השאלות האלה צריכות להשאל שבת שלום.

בלאגן? לא ממש. אתגרים רגילים.

ואני לא חושבת שמתפקידינו לקבוע עבור מנהל/ת כזה/ו או אחר/ת מי מתאים לו/לה בתור עוזר/ת. למיטב הבנתי, אין כאן בכלל issue של עוזר/ת.

ש ק 1

New member
שאלות שצריכות להישאל עפ"י אבשלום האחד

ובכן ידידי הרבה שאלות צריכות להישאל אך שאלת השאלות היא האם כאשר אנו בוחרים ראש עיר למה בעצם אנו מצפים ממנו אני מצפה מראש עיר שיתפקד הכי טוב שאפשר וכדי שראש עיר ואו ראש ממשלה ואו שר יתפקדו ברמה הכי גבוה שאפשר הרי הם צריכים להקיף את עצמם באנשים נאמנים וראוים אשר כל תפקידם יהיה להבטיח תפקוד מלא של הראש. בוושינגטון כאשר נשיא נבחר 50% מתושבי העיר עוזבים אותה משום שהם היו נאמני השלטון היוצא והעיר מתאכלסת מיד בנאמני השלטון החדש ואיש אינו פוצה פה מדוע משום שהדבר מקובל ואיש אינו עושה רעש וצילצולים כמו אצלנו. מירי נוימן היתה בעבר ואני מניח כי תהיה גם בעתיד מנאמניו של ראש העיר נחום חופרי ובתקופת הבחירות לקחה חופשה ללא תשלום כדי לעזור לאיש בו האמינה כי יוכל להמשיך ולהנהיג את העיר . כשם שהוחלף המנכ"ל ונבחר אדם אשר מתאים לתפקיד ואשר מבצע את תורתו של ראש העיר נחום חופרי כן נבחרה מירי נוימן אשר חזרה לעבוד בעיריה להיות קרובה לראש העיר ולעזור למלא את רצונות ראש העיר לדעתי טוב עושה ראש העיר כאשר הוא מחליף את ראשי האגפים באנשים מתאימים לו ואשר ימלאו אחר משנתו. להזכירכם השלטון הקודם ברעננה כיהן במשך 18 שנה תנו לדימיון שלכם דרור ותבינו את דברי . אחד הדברים אשר הובילו את מערך הבחירות של מתחרהו היו כי לאחר היבחרו הוא ינקה את האורבות . למזלנו נבחר אדם ישר אשר לא ניקה את האורבות אלה בוחן כל נושא ואדם לגופו לפני שהוא מחליט ואולי בכך אנו רואים פגם אך איש איש ומשנתו ודרך חייו ואנו אין לנו אלה לשמוח כי נפל בחלקנו אדם ישר אשר אינו מוכן ואינו עוקף אלה משתף את התושבים בנעשה ומוכן לקבל ביקורת ופועל מיד לתקן את הדרוש

צמרת3

New member
נורא מוזר מה שאתה אומר האנשים צריכים ללכת לפי

הצורך של ראש העיר לתת צ'ופרים לאנשים שעבדו איתו בבחירות ולפי מה שאני קוראת מדבריכם זה הנושא כאן. זה לא וושינגטון כאן, וזה לא ממשל ארה"ב וחוץ מזה יש לך עוד כמה דיוקים אבל מה שמריח מהשרשור הזה זה אווירה של חלוקת ג'ובים בסגנון מרכז הליכוד, ובאמת מאכזב אותי שזו החשיבה . לגופו של עיניין האם אותה גברת בעלת כישורים לתפקיד? פרטו נמקו הסבירו

ש ק 1

New member
תגובה לצמרת 3

קל מאוד לקחת את הדברים ולהקצין אותם הכוונה לא היתה למרכז הליכוד לא לועדה המסדרת שהיתה במפלגת העבודה הרעיון הוא אנשי אמונו של ראש העיר בעלי כישורים למלא את אותם תפקידים ואין צורך לפסול אותם משום שעזרו לראש העיר בבחירות

lul5

New member
ראש העיר לא אמור לחלק משרות

תפקידו לשרת את הציבור בזה שראש העיר מעניק למקורביו משרות בכירות רק משחית את המערכת לדעתי ראש העיר צריך להכנס ללשכה ולהמשיך לנהל את העיר עם הצוות המקצועי שקיים ולכבד את המנהלים המקצועיים במקרה של משרות למקורבים ראש העיר נהנה מחסינות הדרג המקצועי וכך נחנסות החלטות פוליטיות ולא מקצועיות שמזיקות לאינטרס הציבורי וטובות לאינטרס האישי של אותו ראש עיר

lul5

New member
למה לא להתיחס ?

כאשר כותבת עובדת או עובד עירייה מתלונן או מתריע לדעתי צריך לשמוע בקשב רב שכן יכול להיות שהיא יודעת יותר ממה שאנחנו יודעים ואם חשוב לה להשמיע אז חשוב לנו לשמוע תודה על העידכון עובדת עירייה

ברוך הבא לאינטרנט

יש סיכוי סביר שעובדת עירייה היא למעשה ילד בן 12, נערה מרחובות או סתם פוליטיקאי/ת מקומי/ת שפתח/ה ניק. בכל מקרה - דיסאינפורמציה לא יוצרת דברים טובים אלא בעיקר "שנאת חינם".

ש ק 1

New member
פוליטקאי מסוג אחר

מדבריך נשמע שפוליטקאים ופוליטיקה זה דבר שלילי היתי שמח לשמוע דעתך בנושא וכן את ציפיותך מנחום חופרי

lul5

New member
בכלל לא מסוג אחר

מנכ"ל העירייה אומר לנו שעובדי הזבל יעלו לנו יותר אם הם יפנו בשעות שנוחות לנו אז אולי נעשה מגבית לעירייה כדי שיהיה לה כסף לתת לנו שרות לפי בקשתנו ובכל זאת לקח לראש העיר לא יותר משתי שניות להחליט להשקיע קרוב ל4 מיליון שקל בבנית אולם ספורט חדש ו4 כיתות לימוד בבי"ס מגד הישן כאשר יש אולם ספורט וכיתות זמינות בבי"ס זיו ואין צורך להשקיע שקל אחד מה המסר במעשיו של ראש העיר שכל מי שקרוב לצלחת ובעל ממון רב ראש העיר ידאג לו ולצרכיו חנה גם נושא הזבל מיצא את עצמו הרי קיבלת תגובה ממנכ"ל העירייה אז לפי שיטתך הנושא צריך לרדת מהפורום יום מקסים

למעלה