מזל טוב למנהלת הפורום המקסימה...

angelitush1

New member
מזל טוב למנהלת הפורום המקסימה...../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

טליה מזל טוב ליום הולדתך. תמשיכי להיות מדהימה כפי שאת.
אוהבת אותך מליונים...

מגי 336

New member
מזל טוב טליוש המקסימה../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

כל שתבקשי לו יהי
יום הולדת שמח
מזל טוב ואיחולים לחיים טובים מאושרים וקסומים
הצלחה ושפע בכל אשר תפני
אוהבת אותך

kikona126

New member
טליה מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo185.gif

טליה, מי יתן ובשנה זו יתגשמו כל משאלות ליבך וכל חלומותיך המתוקים. שתהיה זו שנה של למידה, התפתחות, והפנמה. שנה בה תמשיכי להתפתחת באופן עצמאי ורוחני, וגם עם משפחתך. המון מזל טוב
קיקי

איזה יום היה לי..............................

כולם עשו לי הפתעה.... לא אמרו מילה לא ברכו אותי לא חיבקו ולא נישקו והכל היה שיגרתי להחריד ואני הייתי עצובה שאף אחד לא זוכר את יום ההולדת שלי למרות שיום קודם דיברנו על כך.... ובעצבותי הרבה התחפרתי מתחת לפוך ורק רציתי לישון (שיטה לברוח מהמציאות...) בסוף, אחרי הצהריים קראתי לכולם לסלון ואמרתי להם יש לי יומולדת ואף אחד לא זכר ואני עצובה.... הילדים ניגשו וחיבקו אותי חזק והבת שלי אמרה תוך כדי דמעות..."....תיכננו לעשות לך הפתעה בערב כשתחזרי מהמסעדה ולמלא לך את המיטה בבלונים ומתנות..."..... ואני הרגשתי מה זה מפגרת.... ובעיקר נצבט הלב שהילדה שלי התעצבה כל כך.... אחר,כ הם הביאו לי את כל הברכות שהם כתבו כבר שבועות מלא לבבות וצבעים ופרפרים ומתנות חמודות
שיהו בריאים

למעלה