מזל טוב למפרע- גלי מחר בת שנה

מזל טוב למפרע- גלי מחר בת שנה../images/Emo77.gif

גלי של טלי - מקסימה ומהממת קטנה- שתזכי רק לאושר ובריאות, נחת להורים!!

תודה תודה../images/Emo9.gif

חגגנו היום, היה מקסים וכיף, ומשתלם
ומחר החגיגה האמיתית- רק אני ובכורתי-אהובתי, מכינות וטורפות עוגת שוקולד משובחת, כי האורחים לא השאירו לנו
ו
לכם על השן הראשונה.

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif

תהנו לכן מהחגיגה שלכן מחר
איזו התרגשות, היא בת שנה.............. שוב, מזל-טוב לכם
שירלי.

../images/Emo51.gif מאוד מרגש...

אני משחזרת את היום הזה כל השבת, מה עשיתי, את הלידה, האישפוז, וכמה כיף לי להיות אמא. יומולדת יש רק פעם בשנה, רק פעם בשנה, רק פעם בשנה, רק פעם בשנה!

המון ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif

לגלי שחוגגת שנה, תהנו מחר מהמסיבה הפרטית. עברה לה מהר השנה נכון
?

מהר מידי. היא כבר לא תינוקת.

היא ילדה ממש, פעוטה מתוקה, שרה ורוקדת, הולכת ומלמלת בשפה משלה, צוחקת ומאושרת מבית מלא בלונים. אוח.שנה שטסה לי כל כך מהר, וכבר בא לי עוד תינוקת.......או תינוק...

mom&shaked

New member
עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ...../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב לטלי של גלי המקסימה, שתגדל ותפרח ותזכה לעוד. ואם כבר בא לך עוד אחד, אני לא רואה איפה כאן הבעיה???

דיאנה1

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ויומולדת שמח לגלי ../images/Emo49.gif

המתוקה של טלי - בת שנה היום
אושר ועושר, הנאה עם אמא טלי ו
גדולה גדולה מבר שון וכולנו.

רותי ע

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לגלי המתוקה ../images/Emo77.gif

שכבר בת שנה ולטלי שהיא אמא כבר שנה
רק אושר ובריאות
מעידן ורותי.

הופ הופ טרללה גדלתי בשנה ../images/Emo79.gif

המוני מזלטוב לצליחת השנה הראשונה, מי יתן ויהיו לכם רק שנים טובות ותדעו רק אושר. ונכון שזה מדהים מה שהחבר´ה האלה מספיקים בשנה? מיצור חסר ישע שרק בוכה, אוכל וממחזר הם הופכים ליצור נייד ומתקשר (שגם משחיל טבעות!). איזה תהפוכות, אותי זה פשוט מהמם כל פעם שאני חושבת על מה הם למדו בשנה הזו.
לגלי הגדולה ן-
לאמא המקסימה משירלי

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif הרבה

שמחה ואושר ואהבה . יום הולדת שמח

iris & ben

New member
מזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo15.gif../images/Emo107.gif../images/Emo39.gif../images/Emo85.gif../images/Emo102.gif

איזו התרגשות כשבן חגג שנה הרגשתי כאילו אנו חוגים לו בר מצוה

למעלה