מזל טוב למקי ובשעה טובה... דרך צלחה
מ מיקי6המקורי New member 7/7/03 #3 היו גם היו... וודאי ימשכו עד אור הבוקר... איך אפשר להיתעלם משיכרון החושים הזה.. ולצד כל זה ילדות אהובות שמבינות את השימחה שלי.. אבל להן קצת עצוב...
היו גם היו... וודאי ימשכו עד אור הבוקר... איך אפשר להיתעלם משיכרון החושים הזה.. ולצד כל זה ילדות אהובות שמבינות את השימחה שלי.. אבל להן קצת עצוב...
C colourful New member 7/7/03 #4 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif חיבוקים של שמחה לך וחיבוקים של תמיכה לבנות
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif חיבוקים של שמחה לך וחיבוקים של תמיכה לבנות
מ מיקי6המקורי New member 7/7/03 #6 תודה.. וכן "על הטוב ועל הרע""על הדבש ועל העוקץ" כאן מישתדלים להביא הכל לשולחן... עד כי לעיתים נידמה לי שאני מגזימה.. ולוקחת אותן איתי רחוק מידי... אבל ככה אני...
תודה.. וכן "על הטוב ועל הרע""על הדבש ועל העוקץ" כאן מישתדלים להביא הכל לשולחן... עד כי לעיתים נידמה לי שאני מגזימה.. ולוקחת אותן איתי רחוק מידי... אבל ככה אני...
מ מיקי6המקורי New member 8/7/03 #11 האם????????? לרגע חשבתן שאני אוותר על מסיבת ריקודים סוערת?????????????
מ מיז פיגי New member 8/7/03 #10 יחי החופש! מזל טוב מיקי! אני כ"כ שמחה בשבילך! והילדות יהיו בסדר גמור: אמא מאושרת = ילדות מאושרות.