מזל טוב לנורית!!!

נועה גו

New member
מזל טוב לנורית!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא המון המון המון המון המון המון מזל טוב מותק!!!!!!!!!!!!! יייייייייוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו רק אלוהים יכול לדמיין איזו עודת יומולדת הולכת להיות לך כשאמא שלך זו קרול!!!!!!!! אני מקנאה בך!!!!!!!! המון מזל טוב והלוואי ותיסעי שוב לתאילנד ותביאי לי את החולצה של אד הארדי שלא תחשבי ששכחתי. והחלטתי לשים לך את השיר שאמנם היה לאחותך בבת מצווה אבל אני בטוחה שהוא תופס גם אלייך במקרה של ההורים שלך. וקרול ואיציק מזל טוב גם לכם
http://youtu.be/olGdKS_xPqg שימו לב לישיבה של שלומי בתמונה במטושטש...זה נראה כאילו הוא מחכה שנגיד לו מה דעתנו על השיר... "דו?..."

karoleking

New member
נועה חמודה!!!

דווקא בקשר לעוגה, עשיתי משהו בדקה ה-90 כשכל החברים שלה החליטו להנחית עלי מסיבת הפתעה לילדה.
האמת שלא ידעתי מה עושים לילדה כזו מיוחדת, בסוף הלכתי על עוגה כמו השם שלה, עוגת נורית. פשוטה ועשתה את העבודה. נכון, אני מסוגלת ליותר, אבל אני זקוקה ליותר זמן ולאחרונה, אין לי.

נועה גו

New member
בתכל'ס,הכי פשוט יוצא בסוף הכי מיוחד.

טוב שלא קראת לה רקפת.היית מסתבכת טוב טוב

../images/Emo213.gifנורית מזל טוב ליום הולדתך

מי יתן שכל משאלות ליבך יתגשמו ותצליחי לכבוש כל יעד אותו תציבי לעצמך. הרבה שנות אושר, שמחה, בריאות ואהבה

נורית-ילדה יפה../images/Emo141.gif(היו רק כלניות באייקונים

מזל טוב ליום הולדתך-"שימרי על עצמך שמרי".....עד 120 שפע של טוב.את באמת בגיל שאפשר להתחיל....אז תתחילי....בהצלחה!| ולא לשכוח....הרבה נחת להורים! חיבוק| גדול ב
משפחת ונטורה

../images/Emo213.gif../images/Emo213.gifלנורית מזל טוב ליום הולדתך

גדלת בשנה ילדה יפה ומקסימה וזו סיבה אמנם באיחור לאחל לך בהמון המון המון שמחה הרבה הרבה מזל והצלחה בכל שתרצי וליבך יחפוץרק את הטוב יפגוש שתרעי רק ימים יפים ומאושרים והצלחה גדולה בחיים מעריכים ומברכים אותך ומאחלים לך את הטוב שבעולם מירה וחיים שנק

karoleking

New member
לכל החברים היקרים!!!

תודה רבה לכולם בשם נורית. היא ממש התרגשה לקרוא את זה.

למעלה