מזל טוב לנו :)

יאנגי

New member
מזל טוב לנו :)

חג שמח לכם ואני רוצה להיות הראשון שמעלה לכאן סקר :) אז ככה עם הייתם כלא 6 איזה שיר הייתם מוציאים עכשיו ?? א)אהבה ב)שקוף ג)כל יום מחדש ד)מכאן עד הסוף בתודה איתה פיתה הידוע גם בתור יאנגי

kombinaizer

New member
עניתי גם בשחורה אבל גם פה למה לא?

אמממ בעיקרון הייתי מעלה את אהבה השיר הכי קליט. אבל אם נמאס לכם להוציא שירי רדיו שיתפסו תלכו על כל יום מחדש גם כי ירמי קפלן שם
וסביר להניח שזה יקדם תסינגל. מה גם ששקוף זה סימפול כמו דרך המלך ולא יכול, לא שיש משהו רע בזה אבל להוציא שלוש סימפולים יכול לקבל תדמית של מספלים וזמרים לא מקוריים. אז קיצר... כל יום מחדש גם כי התחברתי לשיר המעולה הזה.

ItsNotMe1

New member
אני בכלל הייתי בוחרת את "בוא נתחיל

עם זה" אבל מהרביעייה הנ"ל אז את "שקוף".

tcking

New member
מזל טוב לכם..=]

חג שמח גם לך! ד. מכאן עד הסוף... שיר חזק מאוד,שיר טוב...

הלוליה! כ"כ מגיע לכם!

בראסמי.. תמיד הערכתי את מה שאתם עושים.. ועכשיו אני יותר מעריך. יש לכם את זה.. תאמינו לי.. ואנ'לא מדבר סתם .. כדי להעלות ת'ביטחון.. יש לכם את זה.. כשקובי יפרוש לפנסיה (חחחח) תאמינו לי אתם תיהיו הדבר הבא..

Segalovich

New member
"כל יום מחדש" או "מכאן ועד הסוף"

למרות שגם שקוף ואהבה להיט
אבל שקוף גם קשור לקאבר, וקאברים הוצאתם ב2 הסינגלים האחרונים אז 3 סינגלים ברצף של קאבר - לא ממש נשמע טוב..
בכל אופן, מה שתוציאו - יהיה להיט. ככה שאין לכם הרבה מה לדאוג. שיהיה בהצלחה לפורום

ItsNotMe1

New member
שקוף הוא לא קאבר

רק סימפול קטן. בטח לא כמו "לא יכול", אז זה לא נורא. עדיין שווה להוציא את שקוף, שיר טוב

Segalovich

New member
זה עדיין נחשב קאבר כי יש לו

את המאפיינים של השיר המקורי, קאבר, או סימפול, איך שתקראי לזה... עדיין קטע שלקוח משיר ישן, ואת זה הם עשו ב2 שירים האחרונים שלהם. אפשרי בהחלט להוציא את "שקוף", אבל הייתי עושה את זה בסינגל השני או השלישי... (למרות שהייתי מוציא את כל האלבום הזה אחד אחד כסינגלים
)

למעלה