מזל טוב לנילי

מזל טוב לנילי

נילי יקרה , מזל טוב ליום הנישואין ה 33. מאחלת לך ולבן זוגך חיים משותפים יחד כמה שניתן באופן רגוע , שימשיך לשתף פעולה , שיהנה ממעון היום שלו ושתמיד יהיו לך כוחות להמשיך בדרך הלא קלה. המחשב שלי קצת השתגע ונתקע לי בדף הפורום ולכן נעלמה לי ההודעה שלך. נילי יקרה , הוא לא אשם שהוא לא זוכר , ככה זה אין מה לעשות, את צריכה שלמוח בכך שהוא מדבר ומתקשר וכל דבר טוב, צריך לשמוח בו. בן זוגי כבר שנים שלא זוכר ימי הולדת וימי נישואין וגם אדיש להם, גם כשמזכירים לו. נילי , שמחי בילדים ובנכדים ובע"ה יהיה טוב, חיבוק ענק ממני , טובה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif תודה טובה יקירתי

אני אכן שמחה במה שיש אבל מצטערת נורא על האין. בייחוד בימים כאלו שהם ציוני דרך בחיים. גם בעלי כבר שנים לא זוכר תאריכים ואירועים וגם אדיש אליהם כשמזכירים לו. זו המחלה, אני יודעת. תודה רבה על מילות העידוד ועל החיבוקים ממך ומשאר חברי הפורום.

ענתי44

New member
../images/Emo49.gif

ל"ג שנים חלפו נילי יקרה, מאז עמדת עם בחיר ליבך מתחת לחופה. נשבעתם אזאמונים והחיים נראו כל כך יפים ולא מסובכים. ועכשיו , את לבד, נצבת לציין את זה האירוע, כי אישך כבר אינו זוכר או מודע. ... ליבי יוצא אליך נילי יקרה, ואני שולחת זר של ברכות מקרב לב. מאחלת לך לשמוח בכל הדברים הטובים הילדים והנכדים והאהבה המשפחתית. מקווה שתזכו לחגוג עוד שנים רבות רבות!!!!!!

zs1957

New member
נילי טובה צודקת

זכרי את מצה שכתבי לך דברי דומים לדברי טובה. הרבה הרבה מזל טוב !!!!!!! שמחי בילדים ובנכדים ובנו חברייך הטובים בפורום שאותך מאד אוהבים. שולחת לך חיבוק ענק . זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif תודה זהבה, אפס שתים, טובה,

ענתי, אריאלה וכל אנשי הפורום הנהדרים שברכו אותי ליום החתונה. ריגשתם אותי. הנה עבר לו היום המיוחד. בעלי כבר ישן מזמן ואני צופה קצת בטלוויזיה ועוד מעט גם אלך למיטה. נהניתי עם ילדי ונכדי שביקרונו והעלנו זכרונות. אגב, שמתם לב שאסתר כבר יומיים לא בפורום? מישהו יודע אם הכל בסדר אצלה? אני מקווה שהיא רק עסוקה עם שלמה ועם הנכדים החדשים ועם המשפחה. לילה טוב, שקט ומשעמם לכולם.

zs1957

New member
שמנו לב שאסתר לא בפורום

כבר יומיים. היא עסוקה עם שלמה ועם הנכדים החדשים ואין לה זמן לכתוב. אני מניחה שהיא תכנס בימים הקרובים. לילה טוב, זהבה שחם

למעלה