מזל טוב לניצןןןןן

מזל טוב לניצןןןןן../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

ניצניייייייי אהובתייייייייי
המון המון מזל טוב יפה שלייי
המון אושר והכי חשוב בריאות
מאמי שלי
אני שמחה שיצא לי להכיר ילדה מדהימה שכמוך
תישארי כמו שאת ואף פעם אל תשתני... אוהבת אותך מלאן טלאפים
|עוגה

urimz5

New member
יופי לךךךךךךךךךךךךך...

ניצייי שלי מלאן מזל טובים..אני יותר שמח מרותם שיצא לי להכיר אותך,אין עלייך בעולםםםםם..ואוי ואבוי לך אם לא תהיי מאושרת כל החיים שלך (120) ברוררררררררר????? נ.ב. אולי כבר ניפגש פעם..

nitzangro2

New member
אני יהיה מאושרת בשבילך..שאתה תיהייה

מאושרר:):) אולי באמת!! אוהבת אותך הכי שיש!!!

nitzangro2

New member
תודה רבה מאמי שלי אוהבת אותך

מיליוןןןןןןןןןןןןןןןן (ליטלי שלי אצלי.. איזה כייף לי..[: )

../images/Emo105.gifניצנייייייייי!!

ניצניייי
בשבילך:
היום יום הולדת היום יום הולדת היום יומולדתת לניצןן היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לניצן חג לה שמח וזר לה פורח היום יומולדת לניצן חג לה שמח וזר לה פורח היום יומולדת לניצן!! עוד שירר... זה היום לחלום נתגנב ביחד Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה. Happy Birthday to You חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר Happy Birthday to You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר. ילדים מזדקנים עוד שנה עוברת Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה. ממסיבה למסיבה Its my Party לה לי דלה נה נה נה נה Everybody Singing Everybody Moving
ניצנווווששש מזללל טווווב עדד 120 שיהיהה לךך את ה-יומולדת הכי מושלםם שתשארי כמו שאת חמודה מצחיקה המון אושר בריאות הצלחה בכול מעשייך אוהבת אותךך המון המוןן נשמתי ירדני..לב|

nitzangro2

New member
וואי איזה שיר מהמםםםם אני חולה עליו

תודה ירדניייייייייי אוהבת אותך גםםם!!!!!!

מזל טוב ניצנווש ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

ניצנוש !! מזל טוב עד אין סוף שנים :) שכל חלומותייך ומשאלות ליבך יתגשמו, אמן
את ילדה ממש מתוקה, ואני שמחה שהכרנו :)) פשוט שיהיה לך מזל, ותצליחי בחיים ובכל מה שתרצי
אוהבת המון המון, -הודיוש-

sapiroooosh

New member
../images/Emo109.gif ניצןןןןןןןןןןןןן

מזל טוב ילדה יפה שלי שתיהיה לך היומולדת הכי מדהימה בעולם :) הרבה אושר עושר ובריאות אוהבתותך המוניםםםםםםם

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif ניצןןןןןןןןןןןן

מזל טוב נשמה!!!! עד 120 שנהההה היום יום מולדת היום יום הולדת היום יום הוללדתת ל-נ-י-צ-ן! (ב-ל-ע-ד-י-ך) חחח סתם
שיהיה לך את הלכ הטוב שבעולם תחצי בזהירות תכביש ותסתכלי ימינה ושמאלה
אוהב, אני :)

../images/Emo65.gif מזל טובב ניצנייייייי

עד 120 את אחלה ילדה ואני שמחה שיצא לנו להכירר שיהיה לך ת'יומולדת הכי הכי בעולםם ושתהנייי ! מתה עלייך

sonioosh

New member
מזל טוףף ניצנוששש!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב מאמי! שיהיה לך יומולדת מקסים! המון אושר, בריאות והצלחה! בכל מעשי ידייך! שכל חלומותייך יתגשמו! ושתמשיכי להיות כזאת מתוקה וחמודה!:) אוהבת אותך המון! -סוניה-

למעלה