מזל טוב לניצת למכירת הרכב..שיהיה לה בחירה

הדסהש1

New member
מזל טוב לניצת למכירת הרכב..שיהיה לה בחירה

טובה לרכב החדש...אנו שנינו כבר לא נוהגים בגלל בעיות של בריאות..
הולכת להרגע מכל בעיותי ץשבועיים נעדרתי מהמועדון וזה חסר לי מאוד.
יש עוד חודשיים ואחר כך חו]ש גדול עד ספטמבר.במתנ"סים יש קייטנות
ולנו חופש גדול מהפגישות וההרצאות...

נימה3

New member
ניצת אני מכבדת מאד את רצונך לדעת את

דעתו של מאיר, אבל פה זו קומונה פתוחה כל אחד יכול להביע דעתו, אם את רוצה דעה פרטית עליך לפנות בפרטי. ולעצם הענין מה ששפירא אמר במאמר שלם אני אמרתי בכמה משפטים.
ובאשר להחליף את הפריץ, זה תלוי אך ורק בנו. הוא עושה מעשים כל כך פסולים שהגיע הזמן שאנשים יפקחו עינים. ויבינו שהוא פועל לרעתם.

נימה3

New member
אני רוצה להפנות את תשומת לבכם

לסדרה הנהדרת בערוץ 10 על הקברניטים אתמול היתה תכנית על לוי אשכול ובעיקר על מלחמת ששת הימים. ולמי שאומר פה חזור ואמור כי ישראל אף פעם לא פתחה במלחמה הרי מסתבר שאת מלחמת ששת הימים אנחנו יזמנו כלומר אנשי הצבא שלנו שממש לא התחשבו בדרג המדיני. פרק מהמם. איך ההחלטות הכי חשובות לדורות התקבלו כלאחר יד. אני מקוה שהיום הדברים השתנו.

מינהר

New member
נימה, ראיתי את הסדרה אמש. מה לא עושים

בשביל רייטינג וסנסציה. אפשר להביא כל מיני סיפורים מגמתיים מעוותים, ללכלך על הצבא סתם. ולתת לשונאי ישראל פרנסה על מגש. הרמטכל לפני ששת הימים בזמן אשכול היה רבין. ואני מאמינה שהיה אדם ישר.
המצב שהסורים יורים מן הרמה על הקיבוצים שסביב הכנרת היה בלתי נסבל. לא סתם כשהיה משא ומתן על הרמה עם הסורים נרתעו ראשי הממשלה מלתת להם שוב שליטה על הרמה, לשכשך בכינרת, ולאיים על ישובי עמק הירדן והכנרת. לא לשכוח שהכינרת היא מקור המים העיקרי של ישראל.

בת חן191

New member
מינה כל כך נכון כתבת, מענין שאנשים רואים ומאמינים

רק במה שהם רוצים האמת נזרקת לפח

יוליקה

Member
מנהל
גם אני עוקבת אחר הסדרה

להגיד שאנחנו פתחנו במלחמה - זו חוכמה שלאחר מעשה...
המצרים סגרו את מיצרי טיראן וגרשו את כוחות האו"ם מעזה...
הסורים שישבו מעלינו וטווחו כל יום בחקלאים בשדות...
חוסיין הצטרף למלחמה בשיתוף פעולה בינו ובין נאצר שבדיעבד רימה אותו...
אנחנו יצאנו למלחמת מגן לאור כל האיומים עלינו...
אז להגיד שאנחנו פתחנו במלחמה כי אנחנו ירינו את היריה הראשונה
זה סילוף המציאות...
הקם להרגך - השקם להורגו!!!
אפילו כל השמאלנים חגגו את הניצחון אחרי המלחמה רק אחר כך החלו
להטיף - אשכול התבטא מה אנחנו נעשה עם כל השטחים שבידנו....

arye9

New member
מרים אשכול

אשר שפצו את הבית ללוי אשכול שאלו
את מרים אשתו מה היא רוצה לחדש בבית.
מרים אמרה שהכל בסדר רק בקשה קטנה
טלפון במקלחת , טוב, הבית התחדש והזוג
הצעיר נכנס לבית.
מרים נכנסה למקלחת וראתה בפינה טלפון,
מה זה? התכוונתי לברז-טלפון שמתרחצים איתו.

איזה דרישות שגעוניות היא רצתה

בת חן191

New member
היום אפשר לקחת את היניד לאמבטיה

זה לא שגעני בעיני במיוחד לאנשים שהם לבד
אפשר לפעמים ויש צורך כמו החלקה באמבטיה- לבקש עזרה,

אבל נדמה לי שזה נכתב רק על מנת להדגיש כמה
שהדרישות שלה היו דלים וקטנים

arye9

New member
נכון הדרישות היו מועטים

בקשר להחלקה באמבטיה, הטלפון צריך
להיות על הריצפה.

מינהר

New member
נימה, אני מסכימה איתך. רשאי כל אחד

להביע דעתו.
כמה התרחקנו מרבין, שהתפטר בגלל שאלה טכנית של חשבון בנק עלוב בחול, מה שהיום מותר לכל אחד, לעומת מה שקורה היום.

נימה3

New member
מינה מוזר בעיני שאת כותבת רייטינג וסנסציה

זו סדרה שעבדו עליה שנים והיא עולה המון כסף. רק בשביל ריטינג אפשר לצלם כמה חשפניות ויהיה רייטינג. פה מגישים לנו עדויות ממקור ראשון. אפילו שאלה אנשים שאני מוקירה מאד אני מבינה שבזמנו חשבו אחרת. לחשוב שירושלים נכבשה סתם כך, בלי תכנית ובלי כוונה, את זה קראתי כבר ממזמן בספר שאיני זוכרת כרגע את מחברו, ידוע שלגולן משה דיין לא רצה לעלות. אני יכולה להבין את הזעקה של תושבי הגליל, מה שהסדרה מביאה, לפי הבנתי, אלה התובנות שלא היו תכניות שהדרג המדיני לא היה ערוך ולא ידע בדיוק מה הוא רוצה שהצבא שלט בדרג המדיני.שהדבר החשוב ביותר שקובע לנו עד היום ועלול להביא את מדינתנו לסופה, כיבוש הגדה המערבית וההתנחלויות, התרחש כלאחר יד, בלי מחשבה , בלי דיון מקדים. זו מחשבה מאד מבאסת שאני מקוה מאד שמאז נלמד הלקח והדברים משתנים, אם כי לצערי הרב אני לא בטוחה.

יוליקה

Member
מנהל
דיין רצה לתבוע במשפט צבאי את שייקה גביש

כי בניגוד לפקודות כבש את עזה והגיע עד התעלה....

לא מבינה נימה מה נטפלת אלי, דעתך בנושא המסויים

לא מעניינת אותי, שאלתי את מאיר , רצית לענות אז ענית, אני לא אסרתי עלייך לענות, ציינתי שמענינת אותי בנושא זה דעתו של מאיר, מותר לי.

העצלנות מכה שוב - הודעה לפורום

טרם סיימתי לכתובשהספריה הלאומית התעשתו ומקבלים את הספרים שלי, וחטפתי את הבירוקרטיה הבוכהלטרית בחזרה.

הדרישה שאכתוב על כל דף את שם הספר מכל 14 הספרים על טופס נפרד ואפרט את כל בעלי זכויות היוצרים, כאשר הסברתי לו שפרק 99 ברכבת העמק מכיל את כל 1754 המקורות לתמונות וספרים.
כל זה במקום לצלם את פרק 99 ולצרף לטופס.....

השקעתי משך השנים עשרות אלפי שקלים במצטבר לחומר לספרים ולקניית מעל 850 ספרים ישנים עם מידע אפילו זעיר על רכבת העמק למשל. את כרתים אני חוקר מזה כמעט 30 שנה, אפילו קניתי רחפן לצלם את המצודות בראשי ההרים בכרתים.

רק לתרגם את "קודקס גורטינה" (החוקים הדוריים שמהם הועתקו חוקים לתנ"ך...) עלה לי 1500 שקלים. ורק אחרי שהשגתי עותק יקר ערך שמתרגם מיוונית לאנגלית.

אז, לאור כל ההתנהלות של הספריה הלאומית שאני צריך להתחנן שיקבלו את הספרים שלי, החלטתי שאני מחלק את הספרים שלי חינם לכל מי שירצה (פרט לספר על כרתים שצריך לסייע לי לפחות סימלית בהוצאות) .

מי שיגיע אלי עם dok 8 ג'יגה, יקבל עותק מהספרים.
לפחות המידע יגיע לעוד אנשים ולא ילך לאיבוד.
וזה סופי.

יוליקה

Member
מנהל
עד כמה שזכור לי

סיפרת שהספרים כתובים ב-Qtext
איך אנחנו אמורים לפתוח את זה?

הקרב הנוסף בערב הדלקת המשואות- חסרת החינוך מול אבקסיס

חסרת החינוך דרשה ממנה להחליף את השמלה כי לדעתה זה לא מתאים לטכס !!!
כשיעל התנגדה ואמרה שאין לה בעיה גם היא לא לבוא לטכס, סיכמה חסרת החינוך שתעלה לבמה בלי ה-שאל.
וכך נקמה בה, שיהיה ליעל קר, שתדע מה זה.....

מתי יהיה סוף לכל הזבל הזה.
החרדים ואנשי נתניהו עושים תחרות מי יוריד את המדינה מהר יותר ביגון שאולה....

למעלה