מזל טוב לניר

גוץ1

New member
מזל טוב לניר

המון המון מזל טוב לניר אביאל עם הולדת הבת הראשונה.... נקווה לראות נהגת חדשה על המסלול עוד כמה שנים ושוב המון מזל טוב

סימן לבנים

הרבה נחת לאבא הטרי כעת תהיה לך סיבה טובה לאחר בבקר לעבודה !!!!!!! זה לא פוטר אותך מלהופיע לאירוע בסוכות ,אני מקווה ! מישל

condason

New member
שמחה כפולה

ניר , המון מזל טוב!!! ולמה שמחה כפולה, כי למישל נולד היום במזל טוב נכד שלישי.

זה ארקאדי

מאכל לך מזל טוב סלחה שקצת מאוחר זוכר אותך כאיש שקיבל אותי לעולם המרוצים על זה המון תודה

haifakarting

New member
מזל טוב

המון המון מזל טוב לניר ולויקי וגם למישל המון מזל טוב

מזל טוב לניר ולמישל

מזל טוב לניר המון ברכות ובשעה טובה הרבה נחת,איזה כיף!!!!!! ולמישל מזל טוב !!! הרביעי בדרך הרביעי בדרך !!!!! וגם לי מגיע מחברי הפורום הנכבד מזל טוב על שהתחתנתי בשעה טובה ביום שלישי שעבר. לא!?

גוץ1

New member
מברוק אחינו

שלא תדע עוד צער ...... סתם סתם -אני צוחק הרבה מזל טוב גם לך ושתזכה להמון שנים מאושרות

וחוץ מזה

אף אחד לא התיחס למירוץ שהיה ביום שישי? אני לא יכולתי להגיע (שבת חתן). ספרו לי איך היה.

slickss

New member
תודה תודה תודה תודה תודה תודה

תודה לכולם מאוד יפה מצדכם לשרשר ככה לכבודנו, אם בסוף כל מירוץ מישהו עומד בראש הפודיום אז אני מרגיש שאני נמצא כמה מקומות מעליו. שם עדיין אין אבל לא משנה בינתיים לא צריך לקרוא לה צריך לקרוא לאחות ואז היא מגיעה :) מזל טוב יניב המון שנים יפות יחד ושתרגשו מה שאני מרגיש כרגע. וגם לך מישל אני רואה שלימדת את הילדים לעבוד כמו שצריך... ואל תדאג אני אגיע! ושוב תודה ניר

למעלה