מזל טוב לנעמההההה!!!!!111

Ayelet chan

New member
מזל טוב לנעמההההה!!!!!111../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

בגלל שאף אחד לא עשה את זה במשך 16 דקות שלמות! >< מזל טוב, והבאתי לך ברכה ומתנה והכל. אני אוהבת אותך, כל כך אוהבת, מקווה שאת יודעת כמה D: דאיסקי אישתיייייייייייייייייי אוהבת 3333> איילת. (אם סמפאי יצרף את זה לשירשור שלו, תדעו שאני כתבתי ראשונה. ^^)

marinaaa

New member
מזל טוב^ - ^../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo110.gif

מזל טוב עושר ואושר וכל זה 3>

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| יומולדת לנהמע? O=

אין לי זמן לכתוב ברכה. ]: אז אני רק אגיד המוןהמון מזלטוב, שקסית שלי. D= עד נצח שנים, ויומולדת שמח.
ואגב, פעם הבאה שאנחנו נפגשות, תתכונני למחיצה.
בוהאהאהא. אוהבת אותך, קומפקטית שכמותך. דידע.
:) [ותודה לאיילה צ'אן ששלחה לי קישור. ^^;]

Goggle Girl

New member
אוקה-צ'אן!!!! DDDD:::

מזל טווווווווווווווווווווווווווווווווב 3> 3> 3> לא נתתי לך מתנה אבל השאלתי לך לתקופה בלתי מוגבלת את האוזניים שלי XD מקווה שזה יחשב למשהו! XDDD זיכרי שאם את רוצה לדבר על משהו, כל דבר שהוא (חוץ מספויילרים...) את יכולה לבוא ולדבר איתי, כי בשביל זה יש חברים
בייחוד זקנים ונבונים אם כי סניליים כמוני XD
אז רק תזכרי שאני אוהבת אותך נורא המון המון המון, ו, זהו ^O^

Envious

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif נעמה שלי !!! D:../images/Emo23.gif

הרבה הרבה מזל טוב !! (זה כבר לא צחוק את בת 13 עוד שנה למעלית P: ועוד 5 שנים לגיוס !! D:, נראה לי שאני הולכת להתגייס לפנייך אבל זה כולה שנה הפרש~) אז אני אוהבת אותך המוןהמון~ אני אספר רק את ההכרות הראשונה ההייתי באייקון ואז צעקת "את אנבי" או משהו כזה XD ואז השאלתי לך כסף למנגה של בליץ' (אוו כל כך רומנטי XDD) בקיצור אני מזבלת את השכל!! אז מזל טוב ויום הולדת שמח ! D:
|בלונים|

Violettecat

New member
מזל טוב נעמה חמודה! ../images/Emo213.gif

שיהיה לך אושר ,עושר,שמחה ,בריאות וכושר עד 120! שכל חלומותייך יתגשמו ומעשי ידייך יצלחו! יום הולדת שמח!

Commander X

New member
../images/Emo77.gifמזל טוב נעמה!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך הרבה מזל טוב

I SanGo I

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo65.gifמזל טוב ^-^ ../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

Lust chan

New member
נהמע צ'אןןןןן!@!!!!!!!../images/Emo135.gif

המוןהמוןהמון מזלטוב, אושר, עושר, הצלחה, בישים, שאקוגאן, וכו וכו וכו' ^^;;;~~ שיהיה לך יום מקסים~! וגם שכל שאר הימים יהיו כאלה XP

Vivi Sparrow

New member
נעמה מתוקה, ../images/Emo65.gif

מזל טוב ליום הולדתך ה13. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, ושכל משאלות לבך יתגשמו. הרבה בריאות, אושר ושמחה. תשארי ילדה כל כך מקסימה וחברה כל כך טובה. אוהבת אותך המון.

Mrs Puff

New member
מזלטוב נהמעצ'אן!!../images/Emo65.gif ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

מזלטוב! עד 35688395076840!! אושר, עושר, בריאות, שמחה, אהבה, בישים, בליץ', בישים בבליץ', ו.. אממ.. זהו נראהלי
יום הולדת שמח
מרותמ

Sevri

New member
מזלטובים לך!!../images/Emo54.gif

*דמיינו כאן ברכות יום-הולדת* *עוד ברכות יום-הולדת* *המון ברכות יום-הולדת* מזל טוב:]]

Hinamori

New member
יוומולדת שמח D:

כפרעליך נשמה קורקבן אוזניים עיניים רגל, מזלטוב ועד 120~ תמשיכי להיות סמא מושימושלמת כמו שאת עכשיו. שתזכי להרבה היטסוהינה ויורוסוי ועוד דברים שאומרים בימי הולדת. אני גרועה בברכות, איזה קקי.

rukia chan

New member
נהמע צ'אן!!!

יווו! מזל''ט מזל''ט! טוב אז קודם כל המון המון מזל טוב... ושתהיי תמיד מאושרת ושתמיד תישארי כזאת חמודה!!! ושכל משאלותייך התגשמו וכאלה... אין לי רעיונות. טוב אז בקיצור מזל טוב, והמון המון בישים! אוהבת, גל.

keep smiling

New member
מזלטוב, גנבת פונטים. ^_^../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

שתחזירי לי את הפונט במהרה, עד 6793 בלי מע"מ וקמטים, כל מה שאיחלתי לך בפתק הקטן והנחמד שכתבתי לך במפגש ו..ו..אמ, המון משווו~~ ^_^

יעל צאן

New member
יום כדור הארץ ~ D:

מזל טוב נעמה ^____________________^ שתלכי בדרך הפרחים ולא בדרך הקוצים אומשו 3: [פעם ראשונה שאני אומרת את המשפט הזה ם.ם] חחח..^^ מזל טוב =]

למעלה