מזל טוב לסבתא אבישג ללידת התאומים!!!
א אילן סביר New member 7/3/11 #2 מההההההההההההההההה? מזל טוב? י שבכלל היינו בהריון! מזל טוב גם לסבא לויה!
ד דודי בן אדרת New member 8/3/11 #4 ../images/Emo77.gif מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב ../images/Emo65.gif אושר ונחת מהנכדים החדשים ברכות לכל בני המשפחה ואהבה נ.ב עכשיו אחרי הברכות, מישהו יכול להסביר לי אילן, גם אני לא ידעתי שאנחנו בהריון
../images/Emo77.gif מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב ../images/Emo65.gif אושר ונחת מהנכדים החדשים ברכות לכל בני המשפחה ואהבה נ.ב עכשיו אחרי הברכות, מישהו יכול להסביר לי אילן, גם אני לא ידעתי שאנחנו בהריון
פ פ י ו ל ה New member 11/3/11 #5 אהלן סבתאל'ה, מצטרפת לכל המברכים../images/Emo140.gif מזל טוב פעמיים חברה!
א אבישגתיאטרון בובות New member 14/3/11 #6 תודה!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif../images/Emo39.gif חבובית ה"מלשנית" תודה שהפצת את הבשורה! תוכלו לראות תמונות של הזאטוטים בפייסבוק. הם כבר בני שבוע, עדיין בפגייה ( כל כך קטנים..... אפילו יותר מהבובות שלי!) ואני סבתא חורגת. אבל, נרגשת וחוגגת בגדול! חכו, חכו מה יקרה כשהבנות שלי יהפכו לאמהות....
תודה!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif../images/Emo39.gif חבובית ה"מלשנית" תודה שהפצת את הבשורה! תוכלו לראות תמונות של הזאטוטים בפייסבוק. הם כבר בני שבוע, עדיין בפגייה ( כל כך קטנים..... אפילו יותר מהבובות שלי!) ואני סבתא חורגת. אבל, נרגשת וחוגגת בגדול! חכו, חכו מה יקרה כשהבנות שלי יהפכו לאמהות....