היום זה היום של u-drive..
אהלן, שמח לשמוע שעזרנו! היום הייתי (שוב) מאוד גאה במוצר שלנו.. נסעתי עם שלושת ילדיי לראשון לציון-מערב מפ"ת כאשר התאומים מאוד נרגשים ("אבא קונה לנו גיימבוי") והתינוקת קצת פחות נלהבת.. ידעתי שלנסוע לראשון לציון בשעה 17:00 זה לא המעשה החכם בעולם - אבל להשאר עם שני התאומים ("אבא, אז היום אתה קונה לנו את הגיימבוי??") בבית ועם הקטנה שדורשת תשומת לב של 110% גם לא היה בדיוק תענוג. אחד מהמנגנונים הפשוטים שהוכיחו את עצמם כמאוד יעילים ב-u-drive בארץ ובעולם הוא מצב "המנע מכבישים מהירים" - כאשר לקוחות שואלים את התמיכה שלנו מה זה אומר אז מסבירים להם שזה עוזר להמנע מפקקים ע"י מציאת דרכים עוקפות. מאחר וזה מאוד נגיש (שתי לחיצות) - קל נורא להחליף בין שתי המצבים ("רגיל" ו-"המנעות מדרכים מהירות") כשהתחלתי את המסלול, הסכמתי עם עצמי שמגהה וז'בוטינסקי אני לא נוסע - לכן התחלתי במצב של "המנע מכבישים מהירים" - ואכן u-drive לקח אותי מכביש 40 לצומת טייסים ומשם דרך עוקף יהוד לצומת בית ליד ומשם דרך ראשון לראשון מערב. באמצע הדרך (באזור יהוד) חשבתי שאולי אני סתם מפחד מפקקים והחלטתי להיות "אמיץ" וביקשתי מ-u-drive כן להשתמש בכבישים מהירים - חישוב קצר אמר לי להמשיך לצומת מסובים ולהתחבר לכביש 4. כך עשיתי - ואכן כביש 4 היה פנוי!... לכקילומטר או שניים - מיד לאחר מכן התחילו פקקים (מה זה פקקים! ממש עומדים) - מבט קצר על המד שמראה מרחק לפנייה הבאה בישר לי שאני אבלה לפחות 6.4 ק"מ לפנייה הבאה וכ-11 ק"מ ליעד. זמן ההגעה המשוער היה 18:10 - שבאותו רגע נראה בגדר חלום רטוב.. (טוב, מבחינת התוכנה מדובר בכביש מהיר..) שוב, זיזוג מהיר והתייעצות קטנה עם גל, התאום הידען הובילה ללחיצה על כפתור "המנע מכבישים מהירים" שאולי צריך לשנות את שמו ל-"פקקים!!!! הצילו!!!!" וראה איזה פלא - התוכנה הודיעה לי שבעוד 850 מ' עלי לפנות ימינה ויש לי עוד 9 ק"מ ליעד ואני אגיע ב-18:15 ד'... מיד חשדתי שמשהו לא בסדר: איזה פניה יש ימינה שהיא ללא שם, פניה רגילה ולא יציאה מכביש מהיר באמצע כביש (שפעם היה) מהיר?? כבר חשבתי על באגים וטעויות מפה עד שלפתע (כ-3-4 ד' אח"כ - פקקים כבר אמרתי?) נפתרה התעלומה.. תחנת הדלק סיירים... (הכוכבת של הסאגה הלפני אחרונה..) בקיצ'ר- u-drive לקח אותי דרך חולון כאשר המפות היו מספיק מעודכמת לתת לי מסלול שמשתמש במעקף חדש לאתר בנייה של איזה גשר אימתני ממש ליד התחנה, ומשם דרך רחובות ראשיים די מהירים (מהירות ממוצעת של 30 קמ"ש כולל זמן הרמזורים) הוביל אותי דרך איזור התעשיה של ראשון למערב ראשון - היעד. זמן הגעה? 18:20. כמה חסכתי? אני מעריך שכ-10-20 ד' של זמן נסיעה בפקק של כביש 4 ובפקק של הכניסה לראשון. היום הייתי (שוב) מאוד גאה במה שאנו עושים - וחשבתי לחלוק איתכם! אין מה לעשות - במקומות שאין לכם מושג (חולון וראשון הם בגדר חו"ל בשבילי) - אין כמו תוכנת ניווט לעזור לכם לפתור בעיות ולנסוע בביטחה (טוב, גם שירי פסטיגל עם רוני סופרסטר והראל סקעת עוזרים קצת..) לילה טוב, משה