מזל טוב לעופר D היום יומולדת, היום יומולדת יאללה...לשיר כולם ביחד
ר רֶשֶף New member 15/12/03 #2 ../images/Emo49.gif עופר ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif מה זה? חצי פורום נולד בדצמבר?
../images/Emo49.gif עופר ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif מה זה? חצי פורום נולד בדצמבר?
R RockhopperJudy New member 15/12/03 #4 יומולדת שמח עופר D ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|בלו יומולדת שמח עופר! והפעם אני לא מחליפה בינך לבין רובןZ כי לך יש יומולדת ולו אין! יהודית
יומולדת שמח עופר D ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|בלו יומולדת שמח עופר! והפעם אני לא מחליפה בינך לבין רובןZ כי לך יש יומולדת ולו אין! יהודית
א אורנָה New member 15/12/03 #5 הופ ../images/Emo151.gif הופ ../images/Emo72.gif טרללה ../images/Emo65.gif
Y Yoachim Perseval New member 15/12/03 #6 מזל טוב ! ../images/Emo137.gif (אין לחמניה) אח...איזה תמונה רובן שם לך ! גם יפה וגם אופה !
E Eyal Hershtik New member 15/12/03 #7 קולולולולולוווווו ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif
ע עופר D New member 15/12/03 #8 היי, תודה לכולם, איזה כיף../images/Emo6.gif באמת שימחתם אותי, הפתעה הקסימה. כולי חיוכים חברים מקסימים נוספו לי בשנה האחרונה. עוד בונוס לתחביב. ותודה מיוחדת לרובן, שבזכותו אני בעניין (וסבל את התחקירים ההנדסיים שלי המון שעות ) עופר
היי, תודה לכולם, איזה כיף../images/Emo6.gif באמת שימחתם אותי, הפתעה הקסימה. כולי חיוכים חברים מקסימים נוספו לי בשנה האחרונה. עוד בונוס לתחביב. ותודה מיוחדת לרובן, שבזכותו אני בעניין (וסבל את התחקירים ההנדסיים שלי המון שעות ) עופר