מזל טוב לעז ליומולדת !!

mavor

New member
היתי

אומר עד 120 אבל למה לאחל רק עוד 25 שנים ?? אז עד 250 :)) נדב

ezaton

New member
לא ידעתי שפגעתי בך

להוריד כובע בפני אדם - מתן כבוד. זאת לא היתה הודעה שלילית, אלא, שאני אצא, וארכוש כובע, רק כדי להוריד אותו לפנייך, מתוך כבוד (סתם להוריד כובע זה קל, לקנות ולהוריד - טירחה מרובה - אות לכבוד). אם נעלבת, התנצלותי הכנה והמלאה, אבל לא זאת היתה הכוונה. Ez

תמר,

New member
חבל שלא הבנתי את ההומור שלך ../images/Emo150.gif

בכל מקרה, עזוב את זה. לא שייך לדון בזה בפורום

ezaton

New member
באמת...

את קוראת את השטויות שלי פה בפורום, וההומור שלי מפתיע אותך? רחמנא ליצלן, מה יהיה? Ez

beitar

New member
המון מז"ט.

זו גם הזדמנות לאמר לך תודה על העזרה המקצועית שאתה נותן כאן לרבים, על סבלנותך לעזור לאנשים והכל תוך כדי שאתה מראה המון ידע מקצועי מהדרגה הראשונה. והעיקר לאחל בריאות ואושר. זה מגיע לך .

ezaton

New member
עבדכם הנאמן (כלומר, אני)

חושש שהוא איננו מהסבלניים. הוא עויין מאוד כאלו ששואלים שאלות מתוך עצלות. הוא מעוניין לתת במה, ביום הולדתו, לאחר שמרבית האלכוהול כבר נשטף לכבד, ולנצל את הפורום כדי להתנצל בפני כל אלו שנפגעו מההומור שלי, או מחוסר הסבלנות שלי. אין ספק שימי הולדת, בהשלימם כביכול מחזור של שנה אחת, יכולים להוות יום דין אישי קטן ועצמי, יום של חשבון נפש ואלכוהול, ובמקרה הזה, של סליחות. אני מתנצל בפני אלו שראו בחוסר הסבלנות שלי, ובתשובות הלאקוניות שלי (במקרים מסויימים) סימן לכעס, או חוסר רצון לעזור. חוסר הסבלנות שלי נובע מכך שביממה יש רק 24 שעות, וכל השיטת ספירה שלה לא מתאימה לי בכלל, מתוך כך שביזבוז (ואני בכוונה משתמש במילה החזקה הזאת) הזמן של אנשי הפורום, בשאלות שניתן לסכמן בתור "לא קראתי מידע, ואני בטוח שלינוקס זה חלונות" מעלות לי את הג´ננה. עמכם הסליחה, ושיהיה לכולכם לא-יומולדת שמח! Ez

matam haifa

New member
ובתור "יוצר" השירשור הזה ...

דבר אחד מהותי מאפיין את ידידנו העז: צורת כתיבה של איש בן 40+ , גם בתוכן (שמראה על המון נסיון), וגם בשפה העברית העשירה וחסרת שגיגים. אכן נראה שהנסיון שלך במחשבים הוא = 365 * 25 ...

ezaton

New member
חלילה לי

הקשישים נוטים לטעות רבות, ואילו אני מאלו שמקדישים עצמם למילה. למזלי הטוב, ניחנתי בכשרון הקלדה מהירה מספיק כדי שמשימה כזאת תתאפשר. חיי מוחמד הצלוב... Ez

למעלה