תודה אייה, תודה.. ../images/Emo9.gif
שתזכו למצוות.. אתם אנשים טובים באמת.. ממש ל"ג צדיקים ויובל..
אם כן יעלה ויבוא חתן הבר מצווה וייתן את דברו.. דיי נו אני מתרגש.. דוד יעקוב תוציא ת'יד מהקופסא של הצ'קים.. אני רואה אותך יא חתיכת כולירע! שלא תחשוב ששכחתי את ה"תקרית" בברית של בן אחותי! אם כן בהזדמנות זו אני רוצה לומר מספר דברים.. 1. מתן - הראל זה סבבה של בצפר, עד רמה שכלית מסויימת. ויש במבשרת יותר מדיי אתיופים. 2. גל (הקטנה) - לא עבר ליידי הבמבוק שתדעי, לא עבר בכלל. וברכות על התחקיר יש לציין (ואני עדיין רוצה את הקלטת שלי!) 3. ליש - ברור שאני זוכר את הברכה של דניאל ונופר, אני קורא אותה כל יום לפני שאני הולך לישון! אני חולם עליה בלילה! אני לועס אותה ויורק על הריצפה בבוקר! 4. ראוית - תבורכי, זה כל מה שיש לי להגיד.. 5. יובל - תודה אחשלי גיבור, בוא נגיד שבמפגש פורום הבא התא של שני לא יהיה התא היחיד שתציץ לתוכו.. אם אתה מבין למה אני מתכוון. 6. אביעד - לחפש את ההיגיון בדברים של גל, זה כמו לחפש את מתן בערמה של שחט. וסביר להניח שמתן תהיה בערימה של שחט מסיבה לא ברורה. 7. שלי - כן כן, זה אני. פולי קפה. ואפילו הייתי אומר גראנדה דה גראנדה. 8. מתי! שנים לא דיברתי איתך! את חייבת לנסות חזה אווז מעושן, זה עושה לי את היום (וגם את הטוסט!). תחליף מעולה שאין בייקון בסביבה! 9. גל (הגדולה) - תודה אחות שלי, לא עבר ליידי. מה שעוד לא עבר ליידי שאת בכלל לא עונה באייסיקיו, לא נמצאת בפורום, ולא באה לצילומים, אז עכשיו יש פה סמיילי כועס ->
. נא להפנים. ולכולם -> תודה! אתם אנשים טובים.. באמת צדיקים! אוהב אותכם!