מזל טוב לפוללללייייייי!!!!!!!

• פותח הנושא kfm
  • פורסם בתאריך

kfm

New member
מזל טוב לפוללללייייייי!!!!!!!../images/Emo65.gif

פולי הקטן והארסטה, שיהיה לך יומולדת בסטטטט בסט ושתהנה ותעבור כבר להראל כי זה פי אלף שכונה ואיכותי מבויאר ותשמח הכי שיש ותגדל ראסטות עדדד אולפני מימד ואז כולנו נוכל ללכת ברגל לצילומים....
לאבייייו ברוו מתן

Kido2222

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לך גבר גבר! ../images/Emo65.gif

אבל אני חייב להבין משהו... אם הוא ייגדל רסטות עד אולפני מימד... נוכל ללכת ברגל...? ואם אין רסטות אז אי אפשר ללכת ברגל? :) או... הרסטות גורמות לקיצור דרך לאולפני מימד... ?:) אני פשוט חייב להבין... :) קיצ!!! המון מזל טוב רסט - מן... :) שלא תיפול באמבטיה... שלא תידרס בכביש... שלא תיחנק מפיצוחים... אתה מכיר את כל הברכות של הילדים לא? :) טוב... סיימתי פה. :)

greeneye

New member
ייילדדדדד!!

במבוק חביב עם ראסטות! שתזכה להמון ימים שמחים, כי אנחנו ב-א-מ-ת אוהבים אותך! ושתזכור שאתה סלב בפורום, עוד מימי הציפורי לילה שרוטות.

Yuvalenko

New member
יומולת שמח. ../images/Emo3.gif

נו מה, הייתי חייב, זה נשמע מצחיק... מזל טוב יער'קה!! המון בריאות ואושר ועושר, וכושר ויושר, אל תשכח להוציא בצבא פטור על גזירת שיער, כי אנחנו לא רוצים שתהפוך משמשון הגיבור לאיזה דליל (הזכר של דלילה...). המון בלונים פורחים וכבשים ירוקים צולעים. (הא?!)

lishhhh

New member
ג'רי!

שיהיה לך אחלה יומולדת מלא מתנות ודברים מגניבים כאלה והרבה שמייח! ולנופד ודניאל נורא חשוב לדעת אם אתה זוכר את הברכה שלהם אליך משנה שעברה... (תגיד שאתה זוכר! שאני לא אצא פוסטמה!!) בקיצור מזלטוף!

mati88

New member
פולי../images/Emo70.gif

(*מתי שוב באיחור אבל זה לא נורא כי גם ככה פולי לא נכנס לפה עדיין*) מלא מלא מלא מלא מזל טוב! שתהיה לך יומולדת עם הטוסטים הכי כלים בעולם! תהנה מליון, תלמד יפה הסטוריה ותאכל הרבה, זה בריא. ולסיום- אני מאחלת לך שתסתפר מהר, כי ראסטות זה מלוכלך
מוווה עליך ועל אחותך הקטנה (שתבדל לחיים ארוכים
)

פIלי

New member
תודה אייה, תודה.. ../images/Emo9.gif

שתזכו למצוות.. אתם אנשים טובים באמת.. ממש ל"ג צדיקים ויובל..
אם כן יעלה ויבוא חתן הבר מצווה וייתן את דברו.. דיי נו אני מתרגש.. דוד יעקוב תוציא ת'יד מהקופסא של הצ'קים.. אני רואה אותך יא חתיכת כולירע! שלא תחשוב ששכחתי את ה"תקרית" בברית של בן אחותי! אם כן בהזדמנות זו אני רוצה לומר מספר דברים.. 1. מתן - הראל זה סבבה של בצפר, עד רמה שכלית מסויימת. ויש במבשרת יותר מדיי אתיופים. 2. גל (הקטנה) - לא עבר ליידי הבמבוק שתדעי, לא עבר בכלל. וברכות על התחקיר יש לציין (ואני עדיין רוצה את הקלטת שלי!) 3. ליש - ברור שאני זוכר את הברכה של דניאל ונופר, אני קורא אותה כל יום לפני שאני הולך לישון! אני חולם עליה בלילה! אני לועס אותה ויורק על הריצפה בבוקר! 4. ראוית - תבורכי, זה כל מה שיש לי להגיד.. 5. יובל - תודה אחשלי גיבור, בוא נגיד שבמפגש פורום הבא התא של שני לא יהיה התא היחיד שתציץ לתוכו.. אם אתה מבין למה אני מתכוון. 6. אביעד - לחפש את ההיגיון בדברים של גל, זה כמו לחפש את מתן בערמה של שחט. וסביר להניח שמתן תהיה בערימה של שחט מסיבה לא ברורה. 7. שלי - כן כן, זה אני. פולי קפה. ואפילו הייתי אומר גראנדה דה גראנדה. 8. מתי! שנים לא דיברתי איתך! את חייבת לנסות חזה אווז מעושן, זה עושה לי את היום (וגם את הטוסט!). תחליף מעולה שאין בייקון בסביבה! 9. גל (הגדולה) - תודה אחות שלי, לא עבר ליידי. מה שעוד לא עבר ליידי שאת בכלל לא עונה באייסיקיו, לא נמצאת בפורום, ולא באה לצילומים, אז עכשיו יש פה סמיילי כועס ->
. נא להפנים. ולכולם -> תודה! אתם אנשים טובים.. באמת צדיקים! אוהב אותכם!

Yuvalenko

New member
בשם הפורום - בבקשה. ../images/Emo3.gif

מתן בערימה של שחט??..... שחת אתה מתכוון... למה לעזאזל שהיא תהיה בערימה של שחת?! ולא עברה לידי הדחקה בשורה הראשונה... משו על צדיקים.. לא יודע.. מה, כי אין לי צ' בשם שלי? לא מבין.. (*משחק אותה מתן*)

למעלה