מזל טוב לפורום! ברוכים/ות הבאים/ות

Alexco

New member
מזל טוב לפורום! ברוכים/ות הבאים/ות

ברוכים הבאים וברוכות הבאות לפורום החדש שעלה בשעה טובה ומוצלחת, "סרבנות - בעד ונגד"
. מזל טוב לנו! אתם/ן מוזמנים/ות לשרשר לפה איחולים לרגל פתיחת הפורום. אני מקווה שהפורום יצליח - יש הרבה על מה לדון בנוגע לסרבנות, ואני חושב שחשוב מאוד שתהיה במה וירטואלית פתוחה שתארח את הדיון הזה. תודה רבה לתפוז שנתנו את ההזדמנות, מעכשיו זה תלוי רק בנו. יאללה, להתחיל לברך
אלכס

tali_le

New member
אני ראשונה ../images/Emo142.gif

זה אמנם לא הפרח של הפורום הזה - אבל אני מעניקה אותו לפורום לרגל הצטרפותו לפורומים בתפוז איזה כיף טלי

NightElf

New member
שלא תחשוב שברחת ממני!!! ../images/Emo58.gif

עכשיו נוכל להתנצח בפורום רשמי על הסרבנות, כיבוש
(
) ומה לא!!! אז מזל-טוסט!!!

Neta558

New member
../images/Emo50.gif

אני רואה שיש פה כבר נציגות לבעד ולנגד, אז אני אהיה ה"או"

ברכה!

לתנועת סרבנות גדולה ולכשלון ההכרעה הצבאית! מי יתן וגוש אמונים יוצא אל מחוץ לחוק!

E o S

New member
אלצ'קו../images/Emo70.gifמזלטוף על הפורום../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

Eastern Bunny

New member
מזל טוב והידד וכאלה ../images/Emo137.gif

לרגל המאורע החגיגי ניערתי את האבק מעל כינויי השנון, והחלטתי לשוב לחיי הפורום הסוערים, מהם פרשתי באלגנטיות לפני זמן כה רב. אך די להתעסק בהיסטוריה. בברכת הצלחה אינסופית לפורום הנפלא הזה, לאלכס מנהלו הנפלא, ובציפייה לשלום עולמי, אסיים. (סיימתי!)

contessa

New member
מזל טוב אלכס!

הפורום הזה נפתח בדיוק בזמן, אני שוקלת סרבנות פציפיסטית אבל אני ממש לא בטוחה במה שאני אעשה. אני צריכה כרגע לשמוע דעות בעד ובעיקר נגד כדי לדעת עם מה אני מסכימה ולמה אני מתנגדת. בקיצור, תודה רבה אלכס וכל הכבוד, בהצלחה

doresh shalom

New member
אלכס, ../images/Emo41.gif

מזל טוב על פתיחת הפורום. מקווה שהוא יצליח ושהדיונים בו יהיו מעניינים ומעשירים.

ailag

New member
לא קיבלתי רושם כזה

אבל מנסיון עם פורומים כאלו, הם בד"כ "סרבנות - בעד ובעד" או "סרבנות - נגד ונגד". לי יש דעה חצויה, ויותר לכיוון הנגד.. אם יהיה פה דיון, סבבה. הנסיון שלי מעיד שבפורומים כאלו יש "עליהום" על מי שלא מסכים עם כולם, אבל מכיוון שדעות קדומות זה לא בריא, אני מבקשת מאותו נסיון לשבת בצד, לחכות ולראות איך הפורום יתפתח

NightElf

New member
מותר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מומלץ../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

Alexco

New member
תודה, תודה.. ../images/Emo98.gif

שימו לב שדף הקישורים עודכן ותוכלו למצוא שם מאמרים וכתבות בנושא סרבנות כמו גם קישורים לאתרים של ארגוני סירוב. אם יש לכם/ן קישורים נוספים שהייתם/ן רוצים/ות להוסיף שילחו אליי במסר. בנוסף לכך אתם/ן מוזמנים/ות לכתוב מאמרים שיעלו למדור המאמרים של הפורום. שהות נעימה
אלכס

למעלה