מזל טוב לפורום החדש, לכל השואלים

שחף ים

New member
מזל טוב לפורום החדש, לכל השואלים

שאלות, תנו לזמן לעשות את שלו ונראה לאן זורמים הנחלים. מכיוון שלאחרונה הכל נהייה יקר בכל הרשתות, כולל חצי חינם וכל הסופרמרקטים, היש והגיל וכל השפע שוק והכמעט חינם, אז בואו ניתן צ'אנס למי שפגש בדרך משהו אחר. הכוונה היא לא שפה הדרמפון זול יותר, ושם הנקניקיה זולה יותר, אלה שהכל זול יותר במקום אחד. מה דעתכם ? כי כל המבצעים שעושים הם להביא אותנו למקום בשביל איזה ביגלה 2 במחיר של 1 ואז קונים כבר נייר טואלט וחומרי כביסה והם עשו את שלהם, והכל בזכות ביגלה אחד קטן. מי חושב כמוני ?

קרמבו 112

New member
כל מילה סלע../images/Emo45.gif ממש כך בסופו של דבר

כל הרשתות הם אותו הדבר למעט איזה מבצע פה וקופון שם ואפילו בשווקים כבר התחרות הצטמצמה פלאים ולא שווה לכתת רגליים בחום לשם לפעמים אני מוצאת את עצמי בשביל לחסוך כמה שקלים מתרוצצת בין מקום למקום כי פה הסימילאק בהבדל של 5 ש"ח ופה הטיטולים בהבדל של 7 ש"ח וכך כל היום אני מתרוצצת ובסיכומו של דבר הכמה שקלים שהצלחתי לחסוך הלכו על דלק וחניות חחחחחחחחחחחח

רעיון מצוין

אשמח לעוד רעיונות לפינות. מבחינתי ניתן לפתוח פינת מבצעים יומית.

מורן155

New member
../images/Emo45.gif לגמרי- חושבת בדיוק כמוך...אבל

לצערי המצב הוא שכמעט לרוב אין באמת רשת היא יותר זולה, לכל צרכן יש סל קניות מעט אחר ולכל אחד מתאימה לפעמים רשת אחרת. למשל: השבוע סיפרתי לזוג חברים שאנחנו עושים קניות ביוחננוף (סופר שנמצא בעיקר בפריפריות) והם שאלו אם זול שם... אמרתי שיחסית כן והנה ונתת להם לראות את הקבלה... ואז היה קטע מצחיק... הם אמרו שכמעט אף אחד מהמוצרים שאני קונה -הם קונים. .. ואנחנו באותו סטטוס משפחתי וכלכלי פחות אות יותר (מבחינת משכורת, איזור מגורים ומבחינת ילדים בבית).. לפעמים אותה משפחה קונה מותגים שונים ומוצרים שונים... ובאותו עניין, סיפרתי להורים התל אביביים של בעלי שקניתי שמן במחיר מאד יקר ואז אמא של בעלי שאלה כמה, ומסתבר שאפילו בסופר הכי זול שיש באיזור ת"א היא שילמה יותר מהכי יקר שיצא לי לשלם באיזורי (אשדוד- רחובות)... סתם קצת חומר למחשבה. מזל טוב על הפורום ובהצלחה....

candy77091

New member
עקרונית זה נכון לכל דבר

לא רק לחנויות גם בחברות הסלולר וכו'. ההבדל הוא מה את קונה יותר!אם ניא קונה הרבהשימורים ומוצרי יום-יום אני אעדיף סופר שעושה עליהם מבצעים גדולים, אם אני קונה טיטולים ואני אשמח על מבצע(הרי כמעט לכל רשת כיום יש אתר אינטרנט) אני אלך לשם אקנה לי סטוק.. הכל תלויי מה קונים, לפי זה כדאי לשקול את העניין.בעקרון רשותו שיש להם מוצר משלהם כמו "המותג" , "שפע שוק" , " זול פה" מוכרים מוצרים שלהם במחיר זול יותר מאשר מוצרים ממותגים כמו אוסם, עלית ודומיהם. ברגע שיש מבצע במוצר כמו אוסם יש שתי ברירות - או שזה מלאי ישן והחנות מוכנה להיפטר מזה בכל מחיר, או שאוסם עושה מבצע וזה יופיע בכמה חנויות וזה בדוק.

מניסיוני, ההמלצה שלי היא לקנות בכל פעם

במקום או ברשת אחרת ולראות איפה הסל כולו יצא יותר זו. אצלי ואני מניחה שאצל הרוב, יש סל קניות או רשימת מצרכים קבועה פחות או יותר, ואכן במקומות שמוצרי איקס זולים יותר אז מוצרי Y יקרים יותר, השאלה היא מה אתם קונים יותר ברשת הזו את ה- X או את ה- Y, וזה הרי אינדיבידואלי לכל בית. אני למשל "יוצאת" יותר בזול ביוחננוף (רחובות) ואת הבשר אני קונה ב"בלאדי".

Tali1912

New member
מזל טוב לפורום החדש

אגב מה בדיוק ההבדל בין הפורום עושים שוק לפורום שופינג בתפוז, השניים עוסקים בקניות, אז.....? השופינג זה ברמה של קניונים ופה זה שוק 4 בעשר? בכל אופן איפה שקונים אני באה ....
שיהיה בהצלחה

למעלה