חייל עייף:
1. גם אני הייתי חייל עייף, אבל אז השתחררתי וישנתי. ממליץ בחום
2. "ערבים" זה עם די גדול, אחד הכי גדולים בעולם למען האמת. קצת קשה להכליל אותם ככה. אני אמנם בטוח שעל כל ערבי נחמד שאני פגשתי יש איזה ערבי מניאק שגנב לי את המערכת באוטו (פעמיים...
), אבל גם על כל ערבי שאתה פגשת ושנא אותך, יש אחד אחר שהוא ממש בסדר. להאשים את הערבים בלינצ'ים זה קצת מוגזם - למעשה, לא שמעתי על לינצ'ים שנעשו ע"י ערבים ישראליים, וחוצמזה, גם מתנחלים עשו לא מעט לינצ'ים בפלסטינאים, ככה שהעם היהודי לא נראה הרבה יותר טוב מבחוץ. 3. אני מסכים לגבי האפליה (ומקווה שלא ירביצו לי פה) - הערבים בארץ מופלים בעיקר לטובה - חוסכים להם 3 שנים בצבא, שזה יתרון כלכלי ואישי אדיר (לומדים איתי ערבים על מלגת מיעוטים - תואר חינם בגיל 21). שום "אחוז השקעה יותר קטן בכפרים" לא ישנה את זה (מה גם שכל ערבי ישראלי יכול לעבור גם למרכז ת"א אם הוא רוצה). בסה"כ, הערבים בארץ מקבלים את כל הזכויות, בלי חלק מהחובות. 4. מקווה שהערבים פה לא שונאים אף אחד. בכ"ז, אני מעריך שהחלק באוכלוסיה (בכל חברה) שבעל נגישות לאינטרנט ושליטה סבירה במחשב הוא בד"כ האחוז היותר צעיר, עשיר, משכיל וחילוני (ולכן בד"כ יותר סובלני). 5. אני בהחלט בעד הפורום. אם לג'סטין טימברלייק מגיע פורום, אז גם לחצי מיליון ערבים מגיע.