מזל טוב לפורום החדש

מזל טוב

מזל טוב לפורים החדש .. חמסה בעיין מא יסלי עלא נביי ... מברוק עליק יא גלאבאל .. רשמתי את הכינוי שלך סח ..

GL0BAL

New member
אלאהום סלי וסלם עלא אלנבי ../images/Emo13.gif

בערך ..זה נכון ( גלובל )

Roobie

New member
מזל טוב לפורום החדש ../images/Emo13.gif

אתם הולכים לסבול מהרבה הצקות של קיצוניים, ואני מניח שלמנהל הפורום תהיה הרבה עבודה בלמחוק הסתות גזעניות כמו "מוות לערבים", אבל בסופו של דבר הפורום יעלה ויפרח
גלובל (מנהל הפורום), מאיפה אתה?

Roobie

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חבר חדש? מי, הפורום? כן, אנחנו יוצאים מחר. רוצה להצטרף?

neko

New member
אני לא חושב שצריך להתעלם

מגזענים. צריך לנסות להסביר להם וללמד אותם. ממילא רובם ילדים בני 16 שהערבים היחידים שהם אי פעם ראו הם בטח סדאם חוסיין, נסראללה, ערפאת ואחמד טיבי, ויש להם עוד כמה שנים עד שיפגשו ערבים "אמיתיים" ויגלו שגם הם בני אדם. ד"א, אם מישהו מכיר, ד"ש למחמוד מנצור מטירה..

תגובה....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא בן 16 אני מכיר ערבים לצערי כי אני חיי איתם אני יכול לומר לך שאני לא מחבב אותם בכלל, ולא בגלל שאני גזעני חלילה, אלא בגלל שאני שונא את מי ששונא אותי ואני לא נשאר חייב. בקשר למה שאמרת "עד שיפגשו ערבים "אמיתיים" ויגלו שגם הם בני אדם" אז אני חייב לציין שבני אדם לא הורגים תינוקות בגיל 10 חודשים ולא עושים לינץ ולא שונאים את נמדינה ואל תספרי לי סיפורים על אפליה כי כל הכסף אצלכם, אני גר בעיר מעורבת וכל המכוניות/הבתים היפים והיקרים הם של הערבים שטוענים שהם מופלים לרעה מה שלא נכון בכלל...אז בני אדם זאת מילה מאוד מורכבת ועשירת פירושים ואני לא יכול לכלול רוצחי תינוקות כבני אדם.. אגב, ברכות על פתיחת הפורום...(למרות שאני נגד ) אבל בכל אופן...ברכות ותעשו לי ולעצמכם טובה..תפסיקו לשנוא יהודים רק בגלל שהם יהודים..

מנסי

New member
חייל עייף!

חייל עייף! תלוי ממה?!האם עייף מרדיפה אחרי ערבים!? או מרדיפה אחרי המציאות המרה אשר הקדשת את זמנך לציין?! אין עולם מושלם ;ואין גם כן אדםמושלם! אתה צריך לחיות עם המצב ;אולי כואב אך לשני העמים!אין פלוס בלי המינוס;ואם יש לך פלוס. ?יש לך גם מינוס!איך לא שנאת? ואיך לא הראית את זה? זה כבר סיפור אחר!מדבר על אבן ושכחת את הכדור!מדבר על מכונית תופת ושכחת את הטנק והמסוק! דע לך וזה חשוב!אין אבן בלי כדור ואין כדור בלי האבן.מי נתן לך זכות הכיבוש? ולמה אתה בזמן הזה משחרר? זה מראה שיש משהוא בעניין! אגב! אני לא גזעני.....

ויקי18

New member
ובכן מנסי:

מה זאת אומרת מי נתן לך את זכות הכיבוש?!?! אנחנו לא כבשנו את הארץ הזאת אלא היא היתה שייכת לנו מלכתחילה. כבר לאחר יציאת מצרים קיבלנו אותה וחיינו בה לאורך שנים עד אשר הגיע נבוכדנאצר והגלה את כל היהודים מהארץ והביא אליה אנשים מהעמים שמסביב כלאמר אותכם. ומאז אתם חייתם פה המון שנים ולכן אתם מאמינים שהמקום הזה שלכם כי כל השורשים שלכם ישבו פה. כך שעם כל הכבוד אנו לא מבצעים פה שום כיבוש!! וחוץ מזה לא אנחנו אלא שהורגים ילדים וקשישים מבלי לשים לב ולא אנחנו אלא שמחנכים את הילדים שלנו מגיל צעיר לשנוא את הצד השני... נ.ב אני חייבת לציין למראת שזה לא נשמע כל כך מדברי שאני לא גזענית ואני כן שמחה ומאחלת הצלחה לפורום הזה!!!

מנסי

New member
ויקי כעסה!

ויקי שלום לך ושלום עליך ושלום איתך. הבעיה זאת לא על אדמתי ואדמתך גם לא על הדת שלי ושלך! הבעיה בתוכי ובתוכך! יכולים לחיות על האדמה עוד מיליון ישראל ומליון ערבי אבל איךךך?????הבעיה היא בלבנו .לא נעשה את הפורום הזה לפורום גזענים!ואת לא תרצי..האמת זה אחד וכל אחד בדרכו יגיע! כל אחד באמונתו יחיה אך לצערי הרב גם האמונה חסרה בעולם הזה.אני בעצמי לא גזעני ולא אהיה .אבל שיבוא אחד ויתחיל לספר על פיגוע ולא יודיע מה?זה כבר עובר את הגבול! ואני לא משמר הגבול!ולא חייל קרבי או גולני שיעצור אותו! אבל במילים פשוטים אגיד לו;אנחנו מכובדים.אז היה גם אתה!

neko

New member
חייל עייף:

1. גם אני הייתי חייל עייף, אבל אז השתחררתי וישנתי. ממליץ בחום
2. "ערבים" זה עם די גדול, אחד הכי גדולים בעולם למען האמת. קצת קשה להכליל אותם ככה. אני אמנם בטוח שעל כל ערבי נחמד שאני פגשתי יש איזה ערבי מניאק שגנב לי את המערכת באוטו (פעמיים...
), אבל גם על כל ערבי שאתה פגשת ושנא אותך, יש אחד אחר שהוא ממש בסדר. להאשים את הערבים בלינצ'ים זה קצת מוגזם - למעשה, לא שמעתי על לינצ'ים שנעשו ע"י ערבים ישראליים, וחוצמזה, גם מתנחלים עשו לא מעט לינצ'ים בפלסטינאים, ככה שהעם היהודי לא נראה הרבה יותר טוב מבחוץ. 3. אני מסכים לגבי האפליה (ומקווה שלא ירביצו לי פה) - הערבים בארץ מופלים בעיקר לטובה - חוסכים להם 3 שנים בצבא, שזה יתרון כלכלי ואישי אדיר (לומדים איתי ערבים על מלגת מיעוטים - תואר חינם בגיל 21). שום "אחוז השקעה יותר קטן בכפרים" לא ישנה את זה (מה גם שכל ערבי ישראלי יכול לעבור גם למרכז ת"א אם הוא רוצה). בסה"כ, הערבים בארץ מקבלים את כל הזכויות, בלי חלק מהחובות. 4. מקווה שהערבים פה לא שונאים אף אחד. בכ"ז, אני מעריך שהחלק באוכלוסיה (בכל חברה) שבעל נגישות לאינטרנט ושליטה סבירה במחשב הוא בד"כ האחוז היותר צעיר, עשיר, משכיל וחילוני (ולכן בד"כ יותר סובלני). 5. אני בהחלט בעד הפורום. אם לג'סטין טימברלייק מגיע פורום, אז גם לחצי מיליון ערבים מגיע.

מנסי

New member
ניקו? חח ממש מעניין!

נכון! נכון שאנחנו לא חייבים להתגייס! אתה יודיע למה!? כי אתה בעצמך מבין אותי ! איך תתן לי רובה ואני אלך ללחם בבני עמי!? 2...אין במגזר הערבי בחור אחד שיש לו את הקשרונות להיות טייס!!!!!!?אם כבר מדברים על גיוס? אז גיוס מלא! יש מפעילי טנקים ערבים? יש טייסים? יש.....!?איך אני אתגייס רק למען להיות גשש? !!!כסף לא חסר! ווילות גם לא חסר! אוהל לא חסר! אבל מה שחסר? זה היחס המדיני לאלה שמתגיסים! תן לי להפעיל טנק! מחר אני אתגייס!...אחי!? אין צדק בעולם ולעולם לא יהיה!...אני לא גזעני ..זאת דעתי.

מנסי

New member
זה לא זה! פשוט!

אתה יודיע? אתה לא אוהב ערבים כי לא אוהבים אותך!ושונא כי במקביל! נראה אותך!!!!!! אחי! אני אוהב אותך ובאמת שלא שונא אותך! מי ששונא אותך ימות! אולי זה ניצוץ!!!!?? לך תדע!

ויקי18

New member
.

אני חייבת לציין שוב שאני לא גזענית ואני כן מכירה המון ערבים (בנוסף לזה שאני מבלה באינטרנט המון אני גם עובדת במלונות בירושליים) ויש שם המון ערבים נחמדים שעוזרים ומצחיקים ואפילו חברה שלי חברה של ערבי. ואני כן חייבת לציין שיש הרבה ממכם פשוט חברה חבל על הזמן אבל יש אצלכם גם המון שלא כאלה אלא כאלה שיודעים רק לרצוח ולבצע לינצ'ים ולחנך את הילדים מכיתה א' שיש לשנוא את היהודים ולהרוג אותם...

neko

New member
פאנאטים יש בכל מקום, העם הערבי

והעם היהודי לא מומחים גדולים בנושא, כבר עקפו אותנו בסיבוב.

Tleilaxu

New member
וואלה מצטרף לזה!!

כל הכבוד לכל האנשים הטובים שלא רואים רק שחור לבן
המון מזל טוב לפורום!! כחיפאי אני יכול להגיד שהדו קיום עובד ועוד איך!!! ושאף אחד לא יגיד לכם שזאת תרמית או שמשחקים על כמה מקרים. זה נכון! המורה לנהיגה שלי הוא ערבי ואני מת עליו! אל תתנו לקיצוניים מסריחים להרוס לכם את הכיף! הקיצוניות הורגת!!! תדאגו לשים זין על כל המטרידים ולהתלונן עליהם להנהלת תפוז! ושוב בהצלחה
יואב.

למעלה