מזל טוב לפורום החדש והרבה הצלחה לקובי . חג אורים שמח לכולם
W wan New member 21/12/03 #1 מזל טוב לפורום החדש../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif והרבה הצלחה לקובי . חג אורים שמח לכולם
ה הרבנית חנוכה New member 22/12/03 #3 קובי מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif וחג חנוכה שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מהרבנית חנוכה (מרוקאית... דור 3 בארץ יש שיאמרו יותר משתכנזת )
קובי מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif וחג חנוכה שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מהרבנית חנוכה (מרוקאית... דור 3 בארץ יש שיאמרו יותר משתכנזת )
ג גאולה מירושלים New member 22/12/03 #5 באמת הגיע הזמן שגם לנו יהיה פורום קובי מזל טוב לך על פתיחתו של בית זה. הלוואי ויהיה מלא באושר ושמחה.
K kobi 27 New member 22/12/03 #8 ../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif וברוך בואך מה שלומכם בימים אלו? הכל בסדר? מזמן לא דיברנו ד"ש לדרומי וכמובן לשקד.
../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif וברוך בואך מה שלומכם בימים אלו? הכל בסדר? מזמן לא דיברנו ד"ש לדרומי וכמובן לשקד.
א אחרי הכל רק שיר New member 22/12/03 #9 מזל טוב... חג שמח... אני לא ממש מרוקאית, מעורבת כזאת... קצת אשכנזיה קצת מרוקאית הרבה ישראלית...
כ כיסוף New member 23/12/03 #12 אהלן וסאהלן אהלן בייקום חיפשתי מתכון לספינג' כי בא לי להכין וכאן המקום וראיתי בדף הקהילות את הפורום החדש. אז מאברוק עליכ למנהל. ושאלה שקשורה למוזיקה, איזה זמר או להקה מועדפים עליכם? סהרה/שפתיים/ ריימונד אני אוהבת במיוחד את להקת סהרה עם השיר "את"
אהלן וסאהלן אהלן בייקום חיפשתי מתכון לספינג' כי בא לי להכין וכאן המקום וראיתי בדף הקהילות את הפורום החדש. אז מאברוק עליכ למנהל. ושאלה שקשורה למוזיקה, איזה זמר או להקה מועדפים עליכם? סהרה/שפתיים/ ריימונד אני אוהבת במיוחד את להקת סהרה עם השיר "את"
K kobi 27 New member 23/12/03 #13 ברוך הבא ../images/Emo57.gif באחד השרשורים תמצא 2 מתכונים לספנג'. כמובן שאתה מוזמן לבקר אותנו תמיד וכמו כן לספר איך יצאו הספנג'
ברוך הבא ../images/Emo57.gif באחד השרשורים תמצא 2 מתכונים לספנג'. כמובן שאתה מוזמן לבקר אותנו תמיד וכמו כן לספר איך יצאו הספנג'