מזל טוב לפורום החדש.

כתם אור

New member
תגובה לתודה

למרב 1956 שלום. א. תודה לתודה. ב. כל הכבוד על האיות הנכון של שמך. ג. חופף או לא חופף- באמת אין בעיה. כולם טובים כולם מבורכים. אך אם תרצי לדעת מי מפרה את התאנה- הפורום שלנו מתאים יותר. ד. שבת שלום!

ברוכה הבאה

הינך מוזמנת לגלוש באתר צמח השדה - להכרת צמחי הבר של ישראל, אליו משוייך הפורום הזה הנמצא גם בתפוז אכן נראה פורום דומה לשמירת טבע אלא שהוא הינו חלק מהאתר , באתר ישנו מידע רב קישור בהמשך

תודה אמא, האתר כבר נמצא במועדפים אצלי

וגם צמחיית ישראל ברשת, העוזר לי להגדיר כשאני נתקלת בבעיית זיהוי.

מירב :)

יש לי שלוש בנות ואני יכולה לקלוט עוד אחת... תהני משני האתרים ממה שהם נותנים לך - כל אחד בדרכו... ואת מוזמנת גם לתרום !

א-נ-א ,,,,,, מרב ולא מירב

אני נהנית מאוד, תודה. אך- ניסיתי למצוא שם של פרח במגדיר ולא הצלחתי. איני יודעת במה ואיך אוכל לתרום.

Lord bigfoot

New member
כל אחד יכול לתרום

את יכולה לתרום בשאלות ואת יכולה לתרום בתשובות. את יכולה לתרום בצילומים ואת יכולה לתרום בסיפורים. את יכולה אפילו לתרום בחידות הגיון! או שזה התפקיד שלי? ואת יכולה לתרום בלהביא אנשים נוספים לפה. אפילו אם את תהיי רק קוראת סמוייה, זו סוג של תרומה.

חן חן שכן יקר, מפרגן וחכם.

בקשר לצמחי הבר יש לי פחות שאלות מאשר בגינון. יש לי שאלה שאת התשובה לה לא מצאתי. אני מבקשת הסבר למשפחות הצמחים? למשל, המאפיין של משפחת המורכבים שנותן לצמח להיות שייך למשפחה הזו, וכן הלאה

dbn

New member
מאפייני משפחת המורכבים

משפחת המורכבים מתאפיינת בכך שמה שאנו קוראים לו פרח במשפחה זו הוא בעצם תפרחת של עשרות פרחים, חלקם לשוניים (עלה כותרת אחד בולט מעל השאר) וחלקם צינוריים (ללא לשון כזו). מכאן גם החלוקה הפנימית של המשפחה לשתי משפחות משנה (עם פרחים לשוניים, ורק פרחים צינוריים). אולי בנושאים כאלה יעזרו לך גם כרכי הצמחים של אנציקלופדית החי והצומח.

למעלה