מזל טוב לפורום החדש!!!

hadarosh16

New member
שלום שלום לכולם..

כזה פורום רציתי לראות... מזל טוב על הפורום.. ובהמון המון בהצלחה.. אה ויש לי שאלה... מתי מתחילהב העונה החדשה של קטנטנות? וכמה פרקים יש בה?

*Jennifer*

New member
עוד 16 ימים תסתיים העונה

ותתחיל העונה החמישית. אני ממש לא יודעת כמה פרקים יש בעונה החמישית אבל.. היא בטוח תהיה ארוכה. שמרית.

keren007

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifמזל טוב!../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

כששמעתי

שבעונה החדשה יהיה מעון חדש מזה התבאסתי! חשבתי שימשיכו עם המון הזה תמיד! אבל כמובן שבעונה השביעית, מילי חוזרת, ובפרק סיום עונה של העונה השביעית רואים את כל הילדים כשהם גדולים, וגם ברקודה חוזר בעונה השביעית בתור מישהו אחר! אבל כמובן שפטו נדיה נאצ´ו לכלוך וז´גו נשארים לעונה החדשה! או שרק פטו נדיה וז´גו! אה וואל, נחכה 16 יום ואז נדע! TaLi

*Jennifer*

New member
ממה שאני יודעת..

רק ז´גו, פטו ונדיה נשארים. כאילו, הם לא נשארים. הם משחקים בתור מישהו אחר. שמרית.

keren007

New member
לא בדיוק....

לעונה חמש נשארים: פטו, זגו, נדיה, נאצ´ו, מרטינה, לכלוך, גיז´ה וסנטיאגו. במשך הזמן הם עוזבים ונשארים רק נדיה, פטו, ז´גו ונאצ´ו, לעונה שמונה נשארים רק נדיה ונאצ´ו. מקווה שעזרתי

*Jennifer*

New member
סתם כי בא לי לדבר...

בסוף העונה הרביעית, לאחר שבלן מאמצת את ילדי המעון, היא מובילה אותם אל חדרה. שם היא פותחת בפניהם את חלון הקסמים ודרכו הילדים רואים את עתידם הרחוק. חלק מן הדברים אשר הילדים רואים בחלון הקסמים: לכלוך ולוסיה מתחתנים, לכלוך יהיה מורה, לוסיה תיהיה ציירת, חימנה תיהיה רופאת ילדים, ברבריטה תיהיה שחקנית, זבוב יהיה מנהל אולם קולנוע וכ´ו. לאחר הצפיה בחלון הקסמים, הילדים יצאו למסע על ספינה ענקית בים. בסוף ההפלגה הם ישירו יחדיו את השיר המקסים: "en el comienzo" ויפרדו לשלום. שמרית.

*Jennifer*

New member
ובתחילת העונה החמישית...

בתחילת העונה החמישית אנו נזכה לראות את בלן והילדים מפליגים להם בספינה בים ואת בלן כותבת ב"ספר החיים" את כל ההרפתקאות שהיא עברה עם הילדים ומה שמחכה להם בזמן הקרוב. בלן אומרת שפניהם מועדות אל המקום בו הכל חשוך ואפל ובו אין אהבה. שם הם יהיו וידליקו פינות אור בכל מקום בעולם. הם משאירים את ספר החיים שלהם לכל הקטנטנים והקטנטנות היתומים שיודעים כי גם בתוך ליבם נמצאת פינת אור קטנה. מריה מוצאת את הספר, קוראת בו ומתרגשת מסיפורם המדהים של בלן והילדים. שמרית.

למעלה