מזל טוב לפורום ו...שאלה

s e a g u l l

New member
מזל טוב לפורום ו...שאלה

איך לא
ניגשתי לפריסת הרגש אוטומטי באתר של אורי רז ושאלתי - חיי האהבה שלי לאן? הפריסה (לפי המספור שנכתב מעל כל קלף) 1.מוות 2.העולם 3.שמונה מטבעות 4.נער הגביעים 5.ארבע חרבות 6.אביר המטבעות 7.שלוש מטבעות תודה מראש

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo140.gif תודה ו...תשובה

לפני הכל, אנא אימרי אם את נמצאת כרגע במערכת זוגית, ואם כן כמה זמן..

s e a g u l l

New member
אז ככה

לפני כחודש סיימתי מערכת זוגית שנמרחה על גבי שנים רבות באון ואוף ומאמינה שהפעם סיימתי איתה לתמיד.(אני גרושה)

צ ל י ל 8

New member
אוקיי ../images/Emo22.gif

1. מי השואל, ניסיון חיים - מוות 2. רגשות השואל בעומק נפשו - העולם 3. יחס השואל לסביבתו - שמונה מטבעות 4. עצה, מה כדאי לעשות - נער הגביעים 5. התמודדות בתחום הריגשי - ארבע חרבות 6. מי או מה יעזור בתחום הריגשי - אביר המטבעות 7. שיעור ויכולות מסייעים - שלוש מטבעות את מגיעה ממקום של סיום תהליך והתחלת תהליך חדש וטוב יותר (המוות). אני חושבת שאת אדם מאוד פתוח לסביבתך, מאוד מעניק ונותן את כל כולו כאשר הוא אוהב באמת ובתמים. את שוקדת על מערכות יחסים, עובדת בכל מירצך על מנת לשמור על היחסים בשלמותם, גם אם זה בא על חשבון עצמך (העולם+8 גביעים). אוי, כמה שאת משקיעה, וחושבת, בצדק, שגם מגיע לך הטוב ביותר: אדם אוהב, רומנטי שיידע להעריך את מה שאת נותנת. כרגע ההתמודדות שלך בתחום הרגש הוא בבחינת פסק זמן (4 חרבות). את רוצה לנוח, קצת לחשוב על מה שהיה ולהפיק את הלקחים מהעבר. בימים אלו, את לא משקיעה מאמץ לחפש חיי זוגיות, אלא מעדיפה להיות לבד ולנוח עד יעבור זעם. אני חושבת שאת זקוקה לאדם יציב, גם ריגשי וגם בתחום הכספי. אדם מבוסס בעל יכולות פיזיות (אביר המטבעות). אולי אפילו את בעצמך צריכה קצת למתן את רגשותיך ופחות להסתער קדימה באהבתך. מגיעה לך ההזדמנות שיאהבו אותך כמו שאת מעניקה כל הזמן. העיצה היא (נער הגביעים) לקחת את הנושא הריגשי קצת יותר בקלילות. הישתדלי ליזרום, לתת לבן זוגך לפעמים להוביל, לאפשר לרומנטיקה להיכנס אל חייך. אני חושבת שאת תמצאי את האדם הזה שעליו אני מדברת והוא יעריך את יכולותייך ואת אהבתך (3 מטבעות). קחי לך את ספק הזמן הדרוש לך, כמה שאת מרגישה שאת צריכה. האביר שלך יופיע מעצמו ואת תקבלי ממנו כפי שאת מסוגלת להעניק. אל ייאוש, היי אופטימית. הכל לטובה

s e a g u l l

New member
../images/Emo24.gif

ואוו צליל ריגשת אותי עם תשובתך וגם צדקת בכל (כמובן שבנוגע לעתיד ,אנו רק יכולים לשער וידוע לי שנכנס גם עניין הבחירה). הולכת לישון עם חיוך ושוב תודה

אם יורשה לי להוסיף תובנות משלי

בקשר לקלף מספר ארבע וקלף מספר חמש. קלף מספר ארבע הוא נער הגביעים. נער הגביעים בעמדה הזאת בפריסת הרגש מדבר על כך שהתחושות הרגשיות במערכת היחסים נובעות מתוך פירושי ההתנהגות של בן הזוג. פירוש רגשי להתנהגויות מסוימות. זהו החלק הדומיננטי אצלך והוא גם זה ש"הורג" את מערכת היחסים (הקלף הקארמתי - מוות). קלף מספר חמש מדבר על החלק המושמט שבו נמצא הפתרון: להסיר דאגה מליבך. הדאגות סוגרות עליך. אני יכולה לראות את רגשותיך בעומק נפשך המדברים על ריקוד בודד בתוך מעגל סגור. ריקוד שהוא עם עצמך בלבד. אביר המטבעות מדבר על שחרור היצרים בכל הנוגע להתנהגות. לעזוב את המחשבות, ולהתמודד אתם בקטע שבו אפשר לקיים מערכת יחסים יצרית גם כאשר מדובר במערכת זוגית ממוסדת. הקלף המסכם - שלושת המטבעות - מודיע לך שבעומק ליבך את חייבת להעריך את עצמך ולאהוב את עצמך על מנת לשנות את הדפוסים שקבעת במשך שנים ארוכות עד עתה. אהבה עצמית מהסוג הזה נותנת לנו אופטימיות גדולה לגביך, שכן, הקלף הראשון והשני הם מהותיים - מהארקנה הגדולה - והם מדברים עליך כאדם שיכול להתחדש ולכבוש את העולם מבפנים. אני ממליצה לך לקרוא את המאמר על האהבה העצמית שהעליתי היום בפורום האם של הפורום הזה. תודה שהשתמשת בפריסת הרגש.

למעלה