מזל טוב לפורום מה קרה?? נשיקות וחיבוקים ובהצלחה לפורום זה! אפרת
ק קיפולית New member 21/5/07 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif מצחיק אהה!! שאלתי אם אני יכולה כאן להיות רכזת של סדנאות אם בקומונה זה רק בחברתיות!! נשיקות אפרת
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif מצחיק אהה!! שאלתי אם אני יכולה כאן להיות רכזת של סדנאות אם בקומונה זה רק בחברתיות!! נשיקות אפרת
א אפרז New member 22/5/07 #4 מוזר!! נאמר לי שזה נישאר באותה אפליקציה, כלומר, שתפקידך נותר עדיין תפקידך...
נ ניצנץ1 New member 22/5/07 #5 פה זה לקוח זמן.. אישור הנהלה ל" אודם".. תמתינו , אני עוד לא יודעת איך עושים את זה.אולי לעלמה פתרונות.
פה זה לקוח זמן.. אישור הנהלה ל" אודם".. תמתינו , אני עוד לא יודעת איך עושים את זה.אולי לעלמה פתרונות.
M michal66 New member 22/5/07 #7 עונה כמנהלת פורום לשעבר....../images/Emo9.gif שלחי מסר למנהל/ת האשכול אליו שייך הפורום עם הניקים וקישור לכרטיס האישי והוא/היא ידאגו להאדים. יש גם את הפורום של המנהלים, תוכלו להיעזר שם בכל השאלות הטכניות.
עונה כמנהלת פורום לשעבר....../images/Emo9.gif שלחי מסר למנהל/ת האשכול אליו שייך הפורום עם הניקים וקישור לכרטיס האישי והוא/היא ידאגו להאדים. יש גם את הפורום של המנהלים, תוכלו להיעזר שם בכל השאלות הטכניות.
N Nחפeת את עצמי New member 22/5/07 #8 שואלת כי אף פעם לא הבנתי... כחול זה מנהל פורום/קומונה ומה זה אדום?!
ע עלמה7 New member 22/5/07 #9 בכל פורום זה משהו אחר, על פי ההגדרה של מנהל הפורום. אצלנו זה בעלות תפקידים בפורום - אפרז וקיפולית, שהתפקידים שלהן מוזכרים ב"מדריך לגולשת החדשה".
בכל פורום זה משהו אחר, על פי ההגדרה של מנהל הפורום. אצלנו זה בעלות תפקידים בפורום - אפרז וקיפולית, שהתפקידים שלהן מוזכרים ב"מדריך לגולשת החדשה".