קסטה 4 שכבות מוס שוקולדה לימי הולדת
עוגת קסטה 4 שכבות מוס שוקולד לימי הולדת מקור:פירגה שכבות של "פתי-בר" / מצות / בישקוטים מלאים במוס שוקולד עשיר ושוקולדי ---- --- - נהדר למלית / קרם לעוגות חומרים לעוגה: ביסקוויטים "פתי-בר" אריזה כפולה (לפחות 50 יחידות)לתבנית חד פעמית 33X25 חומרים למוס השוקולד: 300 גרם שוקולד מריר 100 גרם מרגרינה\\חמאה רכה כוס סוכר 4 כפות קקאו כפית נס קפה 2 כפות ליקר שוקולד או סירופ שוקולד ומעט ברנדי 2 חבילות אינסטנט פודינג שוקולד כוס חלב 2 מיכלי שמנת מתוקה הכנת המוס: ממיסים בסיר קטן—על להבה קטנה את החמאה, השוקולד, הסוכר, הנס קפה והקקאו. ממיסים תוך בחישה רק עד שנהיה קרם . סוגרים את הלהבה. מקררים כ-5 דקות . מקציפים את השמנות המתוקות עם החלב והאינסטנט פודינג לקרם יציב. מערבבים הכל ביחד בעזרת כף בעדינות לקרם מוסי. טובלים ביסקוויטים לפי בחירה ב: חלב, שוקולית, יין+מים או מים+סילאן מסדרים שכבות שלביסקויטים ומוס שוקולד לפחות 4 שכבות שכבה אחרונה קצפת מוקצפת עם אינסטנט פודינג וניל+כוס חלב קישוט גנאש שוקולד לבן/מריר או נוגט מומס או קישוט אחר אני שמתי במג'ימיקס: שוקולד+חלבה+ביסקויטים+אגוזים ופיזרתי מעל לעוגה. להקפיא עד חצי שעה לפני ההגשה תהנו