מזל טוב לפורום שלנו

לוו

New member
מזל טוב לפורום שלנו

הוא מופיע כבר בשער הפורומים במדור לימודים

orion111

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gifיום הכרזת הפורום../images/Emo104.gif

אנשים - היום יום ה´ - מוקדם נורא לפנות בוקר. "אנו חברי מועצת העם ונציגי ההסתדרות הציונית העולמית מכריזים בזאת על הקמת פורום היסטוריה בתפוז - הוא פורום ההיסטוריה. הפורום יפעל תוך שיתוף ואחווה ללא הבדל מוצא, גזע, דת ומין. הפורום מושיט את ידו לשלום לשכניו בפורומים השכנים בתקווה לשיתוף פעולה" המייסדים (מפא"י של פעם): לוו, פראנזיק, שושן, נעמי (בתפקיד האישה אממ גולדה?) וכל השאר... יחתמו על מגילת העצמאות עכשיו ריקודי הורה ברחובות ת"א...עוד מעט תתחיל פלישת צבאות ערב
אופס נסחפתי קצת ... טוב זאת השעה! הידד! יש לנו פורום. <אוריון שהולך לישון...
הלימודים האלה יהרגו אותי
>

פראזניק

New member
חה חה חה חה

"הפלישה של צבאות תלמידים, צמאי ידע לקראת בגרות" התכוונת, לא?

פראזניק

New member
אויש, אני חושב שאני מבטל את זה!!!

וזהו!!!! החתימה האישית הזו, כ"כ לא מובנת...

../images/Emo46.gif גולדה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ר ק פ ת

New member
ומה איתי? הגם אני במייסדים../images/Emo35.gif

יש דברים יותר עדיפים מגולדה לנשים... אממממממ... מי אני אהיה?! פראז? יש לך רעיון?! רקפת...

רגע.. רגע... מותק! רק הגעת...../images/Emo8.gif

פראז? זה משנה את המשמעות שדל המילה, לגמרי לא לשנאה! כן לאחוה!

ר ק פ ת

New member
אבל אני טענתי תמיד שיש ...

להקים פורום היסטוריה.... אז יש משהו ראשוני בנוכחות שלי פה... חוץ מזה, מה, לא רוצים את החתימה שלי? לא צריך... בלאו הכי אין שם " מתוך בטחון בצור ישראל" ... רקפת.

פראזניק

New member
רקפת, א וב. כדרכי...

א. לקח לך המוני שמן לבא... ב. את חברה מהמנין (מבחינתי לפחות), כבר מזמן..

פראזניק

New member
אולי - - - -

תהיי פשוט רקפת? זה לא רעיון? אני חושב שבתור רקפת, תוכלי לתרום כאן המון...

שכחת את "בטחון בצור ישראל" ../images/Emo141.gif

בלי זה אני לא יכול לחתום
שוש שלום ובטחון

orion111

New member
גם את רומא לא בנו ביום אחד ../images/Emo6.gif

התייחסות שושן - "מתוך בטחון בצור ישראל אנו חותמים בזאת" - הוסף ואושר ברוב קולות החברים. ובזכות החבר´ה מהמזרחי אפילו תוספת: "הוריש לעולם כולו את ספר הספרים הנצחי" נעמי - גולדה -> לימים ראש ממשלה אחרי 3 גברים (המממ...אולי שלושת המייסדים?)
לא רע! רקפת - בשבילך. "הפורום יהיה פתוח לעלייה יהודית ולקיבוץ גלויות" הועבר חוק השבות -> את עולה חדשה מז"ט. לענייני המדינה השוטפים: נעמי - הצעה יפה גם פינה יומית לחילופין כל אחד יוסיף ידע בתחום בו הוא יודע יותר...צריך לארגן את זה.
ואנשים אם כבר היסחפות עד הסוף... ביוני הקרוב יקומו עלינו לכלותינו ולתקוף את הפורום הטרי בחיתוליו (כי נגמרת הבגרות...איזה תירוץ מאוס
) אבל אנו נעמוד מולם ונוכל להם... נו תמשיכו אתם קצת לגלגל סיפורים על הפורום שבדרך שהפך לפורום ככל הפורומים. <אוריון - "הגידו כן לזקן">

ר ק פ ת

New member
למה?????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ו... ממי אפשר לדרוש דין וחשבון על המחדל? רקפת

למעלה