מזל טוב לפורום

avielss

New member
TESEKURLER

ושאלה לי למי שמזהה אשמח : אני בן להורים טורקים (שדיברו לאדינו בבית ) כך שאני יודע מעט מאוד מילים אולם בבית היה מושר שיר של : BIRZAMANLAR BENDE-DILIGIBI SEVDI זוהר ארגוב תרגם אותו ל"בעבר היו זמנים .שהיינו מבלים" האם מישהו מכיר את השם הטורקי של אותו שיר ? קישור? תודה מראש איברהים

טליה ג

New member
אני אנסה לברר עם חברים טורקיים שלי

ואני מקווה שהם יזהו את השיר, מכיוון שמדובר בשיר בן יותר מ-25 שנה.

tsiporganeden

New member
שבת שלום חברים ואיברהים ברוך הבא, אנחנו

מכירים מאיזה שהוא מקום? חחחחההה, ברוך הבא קרידו, אנחנו בחברה טובה.

avielss

New member
NESELSIN SIPOR.

מה וקרה? כן.גם תרבות טורקיה נפתחה (לא ידעתי שיש תרבות אבל נו מילא
. מקווה שיקבלו אותנו יפה

SuzieRS

New member
אביאליקו, הזהר קירידו !

שורשיי 500+ שנה התפתחו בטורקיה. אומנם פה לרוב מחליפים אינפורמציה על בתי מלון וכו', אבל אי אפשר להגיד שחסרה תרבות לא אצל האותומנים ולא אצל הטורקים. שמחתי לראות אותך פה.

avielss

New member
חס וחלילה -יש תרבות ענפה

סיפור אמיתי : נסעתי עם נהג מונית טורקי באחד מ"ערי הטורקים" במרכז. התעניינתי לגבי ארגוני השכלה גבוהה ומלגות של יוצאי טורקיה (כשעוד שקלתי מה להתחיל ללמוד) הוא אמר לי שלא ידוע לו .אולם בניגוד ליוצאי טורקיה הקודמים הצעירים והמשכילים הצליחו ליצור תרבות גדולה ועניפה בארץ של ג'וגר פישפיריק אי דומינו (מחקי קלפים ודומינו) אני בכל אופן חושב באותו קו מחשבה הטורקים-היהודים לא הביאו תרבות למעט בודדים הלוואי ותוכיחו לי כי טעיתי .......

טליה ג

New member
מבחינה מספרית אחוז יוצאי טורקיה

בקרב האוכלוסייה הישראלית אינו גבוה, לכן פחות נתקלים בפוליטיקאים, סופרים או שחקנים ממוצא טורקי, אבל דווקא יש לנו כמה וכמה זמרים ממוצא טורקי: שלומי ולאה שבת, מיקי גבריאלוב, דורון מזר, מני בגר וגם השחקן אקי אבני.

avielss

New member
שלומי ולאה ..ממ..שמעתי את השמות האלו...

לא. אבל הכוונה לממש תרבות. לא יודע אני צריך לדעת איך אני מגדיר את הדברים

טליה ג

New member
איזה אתר נחמד ושימושי!../images/Emo39.gif

מאוד ידידותי למשתמש. יוכנס לקישורים כמובן!

למעלה