מזל טוב לפנחס על הרשיון החדש שלו מזל"ט על שעברת את הטסט, פנחס!
A Athaclena New member 1/1/04 #1 מזל טוב לפנחס ../images/Emo24.gif על הרשיון החדש שלו מזל"ט על שעברת את הטסט, פנחס!
P pini-pee New member 1/1/04 #2 עושה לי פאדיחות ../images/Emo13.gif אבל תודה בכל אופן, חן חן על השתתפותך בשמחתנו!
A Athaclena New member 1/1/04 #4 כל הכיף בחיים זה לעשות פאדיחות as you well know כמו שאנחנו מוכיחים לפורום הזה מאז שהגעת לפה. כיף חיים "well, what'a little character assassination among friends?" "Better than the real thing."
כל הכיף בחיים זה לעשות פאדיחות as you well know כמו שאנחנו מוכיחים לפורום הזה מאז שהגעת לפה. כיף חיים "well, what'a little character assassination among friends?" "Better than the real thing."
T The Mad Hatter New member 1/1/04 #3 מזל טוב לי יש עוד קצת זמן עד להתחלת לימודי הנהיגה. המחשבה על רכב די מפחידה אותי. :/ מזל טוב!!
ו ויימס New member 2/1/04 #5 ../images/Emo45.gif יפה לך, פנחס! אני עשיתי 37 שיעורים ואפילו לא קרובה לגשת לטסט. אתם מבינים, אנ'לא נהגת טובה במיוחד.
../images/Emo45.gif יפה לך, פנחס! אני עשיתי 37 שיעורים ואפילו לא קרובה לגשת לטסט. אתם מבינים, אנ'לא נהגת טובה במיוחד.